Incepe prin a face tu, saruta-l si atinge-l pe gat si pe piept, pe abdomen pana ajungi acolo si fa-o! Nu prea cred ca o sa te opreasca. Apoi ai rabdare cu el, nu ii cere sa iti faca si el imediat, da-i timp si sigur o sa se intample, dar prima data, fa-o tu
Dacă nu vă puteți exprima sexualitatea în cuvinte, aveți o problemă.
Alta ar fi educația strictă primită de soț în copilărie. Depinde de amândoi, dar mai ales de el să vrea să se schimbe.
Discutați deschis, nu mai sunteți copii!
Dacă acesta ma va opri, zicandu mi ca ce
m-a apucat, pentru ca el este si de alta naționalitate si educația lor in privința asta este stricata. Soțiile nu au voie sa facă oral…
Pentru unii nevasta nu face sex oral soțului și nici ei nu fac sex oral soțiilor.
Imi pare rau, insa daca ti-e rusine sa iti exprimi dorintele poate nu ar trebui sa faceti sex, actiune care e in primul rand despre consintamant si comunicare.
Oamenilor, sunteți CĂSĂTORIȚI!
Cum vine asta, să îți fie rușine să-ți exprimi dorințele sexuale?
Chiar și așa, ar trebui să începi tu, să-l înnebunești cu sătururi și atingeru finuțe peste tot (într-o atmosferă cât mai sexy), până ajungi să îi faci.
Dacă nu este un bou insensibil, nu cred că o să te oprească.
Probabil o să-ți facă și ție, probabil...
Nu ar trebui să-ți fie rușine o relatie sănătoasă și normală se bazează pe comunicare.
Daca te opreste asta e, o lasi balta si gata. Iti gasesti altul. Dar pariez ca nu te opreste
Ca sa nu il sperii, demonstreaza pe ceva, de exemplu o banana. Atunci cand v a vedea ca nu este nimic de speriat, o sa fie mai dispus! Spor si dragoste placuta.
Se pare ca tu chiar nu intelegi ca-i imposibil asa ceva in religia si credinta lui.
Parca ai avea 2 ani la comportamnet.
Divorteaza si ia-ti un barbat cu care poti afce tot ce vrei tu!
Și eu as vrea, dar nu am cu cine, prietenele mele foste erau de părere ca sexul o r al este dezgustător și nu am făcut nimic …