anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sexul anal. La fel. Multi pro si multi contra, multi te plac daca o faci, multi te iau de curva, unele simt placere, altele numa durere.Voi a-ti incercat? Sau ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| knoxfcsb a răspuns:

E o durere care devine o placere

| mona a răspuns:

Pentru baieti e o placere dar sunt si fete care le place sexul anal iar pentru restul e un calvar.eu sunt contra

| Laya a răspuns:

Da, intr-adevar doare la inceput, dar incetul cu incetul te obisnuiesti. Nu e un lucru iesit din comun, desi lumea se fereste sa abordeze acest subiect...
Am incercat cu prietenul meu pentru ca-si dorea nespus si am observat ca, incetul cu incetul, incep sa simt si eu placere...
Ei bine, parerile sunt impartite! happy

Răspuns utilizator avertizat
| fatadecaine a răspuns:

*ati
da, namolul la deal a fost intotdeauna sun subiect delicat

| consilierultau001 a răspuns:

Da si eu am incercat dar sa stii ca nu este asa de rau. recomand acest tip de sex cu prezervativa ca acolo sunt multi microbi si nu se merita sa risti. depinde de fiecare

| Diiaaa_3397 a răspuns:

Mie nu imi place sexul anal... de fiecare data incerc sa fac cu prietenul meu dar ma doare ingrozitor laughing)

| Felys a răspuns:

Este impotriva naturii, pe acolo trebuie sa iasa nu sa intre, ai vazut tu la animale sa incurce gaurile vreodata, numai oamenii sunt tampiti care fac asa ceva

| Onica_Veronica_1997 a răspuns:

Eu sunt contra nu mise pare nici normal si stiu ca nu e nici sanatos pentru ca iti afecteaza anusul

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Părerile sunt împărţite. Vei întâlni femei care au încercat şi care au reuşit să găsească plăcere în aşa ceva, însă te vei confrunta şi cu cele care sunt reticente în faţa ideii din motive obiective.
Oricum, o femeie uşoară nu se defineşte prin sexul anal.

Întrebări similare