| мιcυтѕαααα a întrebat:

Sexul de placere este pacat? Credeam ca sex este voie sa faci doar ca sa faci copii, nu de placere. Voi ce credeti? Ms!

Răspuns Câştigător
| Lu0o a răspuns:

Deci. sexu inainte de casatorie e pacat clar. si un pacat destul de mare chiar daca multi o fac. dupa casatorie nu mai e pacat pentru ca prin ceremonia aia de la biserica voi sunteti legati in fata lui dumnezeu. el e al tau, tu a lui, bla bla bla si aveti voie s'o faceti de cate ori vreti. pana at e pacat. da'... e posibil ca daca te culci cu cineva si te casatoresti dupa cu el sa se spele pacatu'... funditabatting eyelashes?

7 răspunsuri:
| Roza21 a răspuns:

Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva eu trebuie sa traiesc clipa cu prezervativ ATAT

| SerbanSnake a răspuns:

Mai poate o fi eu nu cred,mai faci si de placere acum,doar no sa stai pana la nu stiu ce varsta sa fii casatorit si blah-blah-blah, nu zi acum ca e bine in exces, dar de obicei la 16-17 iti incepi viata sexuala, chiar si mai devreme la uni

| MinnieHaha a răspuns:

Sexul...Cand aud cuvantul asta multe idei imi vin in caplaughing
Da este adevarat ca sexul era facut(de mult) doar pentru a face copii. Acum poti sa faci sex oricand. Sunt atatea fete care sunt dezvirginate la varste fragede inca. Dar este de placere. Eu personal cred ca sexul nu ar trebui facut doar ptt a face copii.Dar ar trebui facut la varste potrivitehappy adica dupa 17-18 anihappy Este doar parerea meahappy

Succeskiss

| taieteluL a răspuns:

Sex.everytime and everywhere!

| Silyca a răspuns:

Vreau sa imi aratati si mie unde scrie in biblie ca sexul facut de placere e pacat.Sa imi trimiteti un mesaj cand ati gasit laughing

| Anonim3007 a răspuns:

Este pacat la fel ca masturbarea un pacat ff grav... dar nimeni nu se poate abtina simti nevoia sa faci si fa-o traieste clipa nu te gandii

| Allrc24 a răspuns:

Da e pacat grav dar inainte de casatorie nu ma ieste...

Întrebări similare