| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Sexul des la o varsta frageda dauneaza?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În primul rând emoțional și poate fizic mai târziu.
Nu este o certitudine dacă faci la 14 ani sau la 25 poți face cancer de col uterin! Medicina nu este o știință fixă.
Pa, pa.

| baru a răspuns:

Salut. Ca si baiat, sexul la o varsta frageda nu dauneaza fizic. Dar psihic Da. La fete este cu totul altfel. Nu este bine, nu este indicat si sa nu faca niciuna asa ceva. Este cel mai grav lucru. Daca cineva tine la viata ei si la cinstea ei. nu face asa ceva. Pa

| Narfundo a răspuns:

Provoaca probleme respiratorii, te stoarce de barbatie si te lasa fara incredere personala.Succes.

| Rebecca a răspuns:

Nu stiu in ce masura dauneza, insa ai mai multe sanse sa faci cancer de col uterin mai tarziu, desi nu e nimic dovedit. Nu ti se va deforma corpul, stai linistita. Sexul nu are legatura cu dezvoltarea. Daca te simti pregatita, fa'o. Pana la urma nu se stie niciodata cand mori. Traieste clipa! Bafta. pup

| lextim a răspuns:

Desi stiu ca rsapunsul meu nu o sa schimbe nimic oricum il spun! dA! mai ales pentru fete sub 18 ani! vad ca tot mai multe va dezvirginati pe la 14-15. reveniti-va!

Răspuns utilizator avertizat
| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Eu consider ca da! De ce? Pentru ca iti influenteaza comportamentul si tot ce tine de viitor!

| psihox a răspuns:

O fetita la 13 ani ramane insarcinata si altele raman. C-asa-i moda in Romania. Si apoi arunci copilul la Casa Copilului, nu-i asa? Ca nu mai ai chef sa-l cresti, n-ai munca, locuinta daca nu te vor vrea parintii si in final vei ajunge in strada si vei cersi lapte si hrana pentru copil. E bine asa? Nu cred pina nu vad.

| EuCuMine_3336 a răspuns:

Depinde de varsta.normal organismul se dezvolta pana la 18 ani...si daca o faci mai devreme este posibil ca organismul tau sa se deformeaze

| versavia a răspuns:

Da, mai ales daca esti fata, pentru ca inca nu ti s-a maturizat corpul varsta mai potrivita ar fi 17-18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pe pachetele de sex nu scrie ca si pe cele de tigari, "Sexul dauneaza grav sanatatii!", inseamna ca nu.
Totusi, depinde de varsta. Daca-i atat de frageda, bag seama ca nu stii cu ce se mananca, deci... asteapta sa mai cresti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, provoaca placere enorma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... daca esti fatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata: daca ai inceput, trage-i tare! Dar, ai grija: foloseste prezervativul! Te fereste nu numai de sarcina, dar si de boli! Si. atentie la dimensiuni, sa nu-ti faca praf uterul! In rest., Cel de sus ti-a dat-o sa o folosesti, nu sa te duci cu ea in Rai!

| ShaManKIng a răspuns:

Daca esti protejata nu dauneaza big grin