Bună.
Este o durere la început, dar este suportabilă. Depinde de partener cât de experimentat este, preludiul, etc.
Faci acest pas atunci când te simți pregătită emoțional și fizic, nu din curiozitate sau constrângere!
Ai grijă de tine.
Pa, pa.
Asteapta persoana potrivita si o sa fie totul bine :*.Nu stiu daca doare .
Hmmm daca cel cu care faci "sex" dragoste sau cum ii zc tu, e animal adica salbatic, atunci o sa te doara, daca e baiat istetz si iti ofera preludiu atunci nu cred ca vei simti durerea decat daca are vr-un salam de cal!
Daca masculul tenace stie sa te abordeze si sa te faca sa il doresti la pat eeeee bine! succes si nu uita caciulitza, dupa eu nu vreaiu sa vin la botez la pouradeii tai!
Frica de durere
Cele mai multe fete se gandesc cu frica la durerea ce o implica primul contact sexual. Nu este o regula, pentru ca primul contact sexual poate fi dureros sau poate fi placere, iar acest lucru depinde in principal de comportamentul partenerilor.
Teama de ce va urma, stresul, preludiul sau lubrifierea insuficienta, pozitia in timpul actului sexual, comportamentul partenerului, toti acesti factori pot duce la o dezvirginare dureroasa. Asa ca, daca te-ai hotarat sa iti incepi viata sexuala, alege, impreuna cu partenerul, un ambient placut, linistit si prietenos, scapa de inhibitii, acordati o atentie deosebita preludiului si, daca este necesar, folositi un lubrefiant pe baza de apa.
Pierderea virginitatii este un pas decisiv in viata fiecarei femei, asa ca informeaza-te inainte despre tot ce implica acest fapt, comunica cu partenerul (despre sex, normal), hotaraste singura, nu te grabi si protejati-va!
Prima data da pentru ca te dezvirginizezi apoi te poate durea daca parteneru nu face cum trebuie
Nu obligatoriu.sunt unele fete pe care nu le doare si altele pe care le doare foarte trae, sau simt o usturime la inceput iar apoi nu mai au nicio treaba...depinde de himen daca il ai sau nu, daca e subtire sau gros, de forma etc.
sper ca ti-am fost de folos!
Pai depinde si de partener cum te ia, cat de experimentat este. un pic o sa te doara dar o sa suporti si daca o faci o faci din placere nu " sa vezi cum e, daca te doare" este o senzatie super. prima data doare un pic apoi o sa vezi ca o sa te obisnuiesti. bafta :*