Sexul tinde la cantitate, dragostea la calitate, caci iti iubesti partenerul si iti pasa daca se simte bine, si lui la fel, vreti sa fie cat mai bine si frumos...
Sexul il faci cu oricine, la repezeala, asta daca esti o fire independenta si daca nu iubesti pe nimeni si vrei doar sa te descarci din punct de vedere hormonal!
Sa mai zic?
Sexul poate fi si de calitate si de cantitate, dar de preferat ar fi sa fie ambele.
Calitate cu siguranta.Gasesc bolnav sa cred ca sexul este masurat doar dupa dozaj iar restul nu conteaza cum ar fi calitatea.Sexul nu este doar sex implica emotii, implica responsabilitate o gramada de lucruri nu poti face sex fara sa iti fie macar placuta o persoana chiar si pentru cei care zic ca este doar sex niciodata nu este doar atat e mereu mai mult, devine mai mult iar calitatea conteaza.sa ai sex de 10 ori pe noapte si sa nu simti nimic, sa o faci pentru ca o consideri doar o nevoie fiziologica, sa nu te bucuri de acel moment, sa nu fie persoana potrivita degeaba o faci.Deci calitatea aduce multe beneficii atat mentale cat si fizice pentru ambii.
Eu cred ca tine de persoana cu care o faci.In momentul in care iubesti pe cineva nimic nu mai conteaza.
Din punctul meu de vedere, sexul de calitate creste si dorinta sexuala.privit din aceste unghi mi se pare ok, insa nu cred ca raporturile sexuale dese inseamna neaparat si calitate.
anonim_4396 întreabă: