Sigur c-o intretine, dar nu o salveaza.
E doar un sistem de ungere, nu combustibilul cu care functioneaza.
Eu zic ca da!
Corpul doreste!
La inceput e curiozitatea, dupa incepe placerea, iar pe urma corpul se obisnuieste in urma oricarui atingeri, sarutare sa simta dorinta!
Eu sunt de parere ca da, atata timp cat si varstele sunt pe masura(ma refer sa se intample la o varsta in care sa stii deja cam ce vrei, nu la 13-14-15 ani).
Bineinteles ca atata timp cat esti cu cineva la care poate chiar iubesti isi are si sexul rostul lui
Si se mai merge si pe priciupil ca ce nu gasesti la partener\a gasesti sigur in alta parte.
Asa ca da, intretine o relatie
Bineinteles ca da. daca nu te potrivesti in pat mai devreme sau mai tarziu se rupe.e vorba de nevoi emotionale si fizice satisfacute impreuna.
Da dar, cel mai bine am observat ca merge cand persoana este la inceput ( prima data), devii in ochii ei ca un zeu, un fel de Poseidon asa
Sexul nu'i intotdeauna baza unei relatii, principalul e ca cei doi sa se inteleaga, restul vin celelalte!
Gandim diferit, pentru un barbat sexul prelungeste relatia de ce? pentru ca pentru un barbat sexu =iubire
in scimb pentru o femeie e diferit pentru ea comunicarea intretine relatia, pentru ea iubirea =comunicare
personal cred ca comunicarea e baza unei relati
Bună!
Relaţia o "întreţineţi" amândoi.
Sexul "condimentează" relaţia!
Toate cele bune.
Fara sex nu exista relatii decit din astea asa de familie sau mai stiu eu de amicitie, prietenie. Exista si relatie fara sex dar asta cindva undeva pe la 60 de ani sau la 70 stiu si eu cind nu mai poti.In rest nu prea merge, decit daca amindoi partenerii nu prea se dau in vind dupa munca asta.Dar nu stiu citi oamenii gasesti ca la amindoi sa nu le placa sexul.
Da și nu depinde de tipul relației
Pot fi relații bazate doar pe sex, sau relații de lungă durată, iar la acestea depinde de partener poți avea o parteneră care nu vrea sex ci vrea afecțiune și tu să vrei și sex, depinde de mentalități de foarte multe aspecte.
Sexul e necesar intr-o relatie, dar pentru ca ea sa reziste e nevoie de mai mult de atat
Categoric da.o relatie matura nu rezista fara sex, intervin frustrarile si dorinta
AlexEjmecheru întreabă: