La cine te referi cand spui "nu comunicam, nu stim etc"? Sunt partial de acord cu tine, insa problema nu e de nepotrivire in pat, ci de nepotrivire de comunicare in pat. Daca pui 2 persoane impreuna, una care sa spuna tot ce isi doreste, sa fie dispusa sa isi satisfaca si partenerul/partenera si cealalta sa fie atat de blocata incat sa considere orice sugestie drept repros sau atac la adresa performantelor sale, iti dai seama ce iese. Si cuplurile nu se despart fiindca nu merge sexul in sine, ci fiindca nu merge comunicarea sexuala, iar ca sa poti face o persoana inhibata sa isi depaseasca limitele si sa se relaxeze, sa se raporteze altfel la sexualitate, e necesara o intreaga restructurare a personalitatii, cu resemnificari ale evenimentelor din copilarie sau chiar mai devreme (viata uterina sau pe cale transgenerationala). Cat despre intrebarea finala, nu as putea alege. Adica, nu merg mana in mana? In cuplurile in care comunicarea e ok, si sexul e ok. Pana acum, eu nu am avut probleme de genul asta; am si intalnit numai parteneri deschisi, care isi expuneau dorintele, fiind receptivi si la dorintele mele. Probabil i-am ales in asa fel incat sa putem comunica la orice nivel.
Amandoua! O buna comunicare constitutie o excelenta premisa pentru un sex de calitate, si bilateral gratificant!
Pai daca pui intrebarea astfel, refuz sa aleg una dintre cele doua
Daca lipseste una din viata mea, nu ma simt implinita. Asa ca, le vreau pe ambele!
Ptr mine o relatie e bazata 49%p sex si restul p comunicare, ...am realizat k e la fel d bine pentru aman2 si cand stam farac sa facem nimic e tot la fel d bine,. vorbim si n cunoastem mai bine, d fiecare data aflam cv nou unul despre altul... n cunoastem, n acomodam, n intelegem,...daca am renunta la tte calitatile d mai sus[scrise in ultimele randuri din intrebare]pentru a ajunge sa iubim cu adevarat am ajunge la fericire,. dar nu avem destul curaj, destula ambitie sa facem ceea c e bine pentru noi,...
Ptr mine o relatie e bazata 49%p sex si restul p comunicare,...am realizat k e la fel d bn ptr aman2 si cand stam farac sa facem nik e tot la fel d bn,..vorbim si n cunoastem mai bn,d fiecare data aflam cv nou unul despre altul....n cunoastem,n acomodam,n intelegem,...daca am renunta la tte calitatile d mai sus[scrise in ultimele randuri din intrebare]ptr a ajunge sa iubim cu adevarat am ajunge la fericire,..dar nu avem destul curaj,destula ambitie sa facem ceea c e bn ptr noi,...
In viata ai nevoie de amandoua lucruri, fara ele nu ai simti ca traiesti, dar pe primul loc as pune comunicarea, de acolo incepe totul!
Neaparat amandoua, dar ce te faci cand desi comunici, nu corespund opiniile celor 2 viz a vis de ceea ce isi doreste fiecare?
COMUNICAREAAAA!
Ex-ului, din lipsa de comunicare, nu mai are parte de sex.acum ii pare rau.
mie nu. :->
problema era ca avand parte de sex, pentru el restul nu mai conta, nu mai intra in dialogul purtat zi de zi de noi.si am incercat sa comunicam dar pur si simplu nu il interesa. Aa! ba comunica: fanteziile erotice...