Sexul o placere, Dragoste o necesitate
Dar amandoua iti pot da o stare buna!
Buna, eu inca nu mi-am inceput viata sexuala, dar imi imaginez cum e...eu sunt abstinenta si ma madresc cu asta, pentru ca foarte putini pot sa se abtina, eu vreau sa imi incep viata sexuala atunci cand sunt 100% pregatita atat fizic cat si psihic, atunci cand voi avea un partener de incredere, nu vreau sa ma grabesc, vreau sa fie ceva special!
Sexul- si necesitate si placere, pentru ca una in corporatie cu alta rezulta fericirea. Abstinenta e un lucru deloc usor, mai ales de la inceput. O data cu obtinerea experientei, si inaintarea in varsta acest proces este asimilat mai usor de organism si de subconstient.
Sexul si sexualitatea implica o multitudine de aspecte: afectiune, dragoste, respect, caldura, impartasire si dependenta (obligatii). Aceste daruri sunt atat dreptul celor mai tineri cat si al adultilor mai in varsta.
Activitatea sexuala are, la fiecare dintre noi, caracteristici personale. Modul in care ne raportam la tot ceea ce inseamna "sex" ...depinde de cultura fiecaruia, de educatie, de mediul din care provenim si in care traim, de anturaj, de starea de sanatate, de convingeri si credinte si chiar de zodia sub care ne-am nascut. Asa ca fiecare dintre noi va avea un comportament diferit. Este adevarat, exista si anumite limite intre care noi toti suntem foarte asemanatori dar aceste limite sunt restranse... Fizic, psihic si emotional suntem entitati diferite asa ca fizic, psihic si emotional reactionam diferit la tot ceea ce are legatura cu "sex" si "abstinenta".
Este o necesitate, nu trebuie sa copiez de pe net, sa fiu pro, iti da o stare de bine in primul rand psihica, pentru ca esti cu partenerul tau, pentru ca simti ceva pentru el si va este bine impreuna, pe urma cele fizice, acumularea de materii hormonala nu este buna la ambii parteneri. Abstinenta devine patologica ca si mental, atunci cand ne-o impune iar organismul spune altceva. Daca nici psihicul nici trupul nu vor sex, totul este ok si nu se intampla nimic.
Este o placere si o necesitate in acelasi timp. Abstinenta pentru mine e ceva normal, mai ales ca acum iubitul meu este plecat in afara tarii si nici pentru o secunda nu mi-ar trece ptin cap sa-l insel cu altul, doar pentru ca este o "necesitate". Imi voi astepta partenerul oricit va fi nevoie.( desigur se pune problema in luni si nu ani )
anonim_4396 întreabă:
InYourMind întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: