Presupun ca asta functioneaza doar la cele care înghit
Nu stiu mie mi se pare ca sunt usor influentabile.
Presupun ca ne place sa detinem o femei, s-o tinem in lesã. De aceea e pãcat.
Dar nici lupoaica nu-i bine ca mananca tot ce prinde.
Îți par influențabilă?
Păcatul variază in funcție de tipul de lesa pe care îl folosești.
Lupoaica poate face o excepție pentru stăpânul/sclavul ei.
Nu, sunt doar cu capul in nori.
Cum poti sa gândesti asa?
Mda,si eu ma întreb ce e in neregula cu mine
Sa-mi zici dacă ajungi la vreo concluzie
E fain, interesant, delicios si alte cuvinte pompoase, faptul ca unii zic ca-i pacat ma incanta si mai tare, ah
Scarbos e si sa pupi icoane, dar o gramada o fac. Doar ca icoanele le pupa la vedere, sexul oral tine de viata ta privata. Pacat? Ce e de comun acord intre parteneri si le aduce placere e arta, cum zicea un coleg mai sus. Conceptul de pacat e pentru a tine credinciosii frustrati, saraci, si usor de manipulat.
Nu și toate celelalte fete care gasesc sexul oral ca pe un act intim.
,,,e mare pacat fiindca (iubirea)*e de mai multe,feluri; iubirea+pura+divina,care vine de sus de la,Creator iar cea lumeasca,murdara, spurcata, care e de la ispititor! Draga; Iubirea, e un lucru+sfant! Cazut din inaltul cer la noi pe, pamant!
Oralul e ca masturbarea, imparte oamenii de ambele (sau mai mult de doua, conform ultimelor teorii, lol) sexe in cei care o fac si cei care nu recunosc ca o fac. Aia care chiar nu o fac deloc sunt cantitate neglijabila.
Cine defineste normalitatea? Cu ce ma afecteaza pe mine daca vecinul face sau nu face sex oral cu nevasta-sa la el in casa/pe balcon/in masina/la iarba verde/treaba lui pe unde si cand? De ce as eticheta eu ce fac altii ca fiind normal/anormal atita vreme cit nu ma afecteaza? De ce as fi afectat de ce pareri medievale au altii? Sa inteleg ca normal e sa iti iubesti partenerul/partenera in proportie de 10-15%, nu mai mult. Doamne fereste sa ii sugi degetele de la picioare, sa o pupi in spatele genunghilor, sau sa o musti de c&r! As zice ca cel mai frumos si normal ar fi cu un cersaf gaurit care sa desparta partenerii, atingerea pielii celor doi cu exceptia zonei necesare procrearii e pasiune diavoleasca!
Tu ai intrebat daca sexul oral este pacat. Eu am spus ca pacatul este un lucru anormal si te-am intrebat dupa aceea daca sexul oral este normal, nu am spus eu ca este sau nu normal, te-am intrebat pe tine, pentru ca fiecare decide pentru el ce e normal si ce nu in functie de valorile la care se raporteaza. A fura e normal pentru un hot si anormal pentru un politist, si asta pentru ca se raporteaza fiecare la alte valori morale. Cei care tu spui ca au pareri medievale, si-au insusit de fapt alte valori, diferite de ale tale - le dai voie?
Nu si-au insusit nimic, ci au fost de acord sa fie dresati. Analogia cu furatul e de rahat. Doi hoti afecteaza pe cei de linga ei daca fura. Doi care fac sex oral... sa fie sanatosi, atita vreme cit nu o fac in public, in fata copiilor proprii, sau in alte situatii nelalocul lor. De aia s-a ajuns la rusinea aia de referendum, pentru ca unii au "valori" care constau in a judeca pe altii conform unei carti de dresat masele conceputa cu doua milenii in urma.
Minietul? Observ ca suferi de oleaca de analfabetism functional, asa ca iti sugerez sa stai un pic strimb si sa incerci sa judeci drept: India are niste milenii in plus de spiritualitate in fata noastra. Ia vezi ce au descris ei prin Kama Sutra. E pacat sau nu? CE E ALA PACAT? Ceea ce o organizatie profund corupta foloseste pentru a te face sa traiesti cu o vina pe care nu o ai, asta e. Nu am nici o problema cu cei care cred intr-o forta divina/superioara noua. Tu daca ai fi dumnezeu, chiar te-ar interesa nimicniciile pe care le fac niste furnici cum sintem noi raportati la maretia universului/chiar si a planetei pe care traim? Daca cumva sa zicem ca ne-a creat un dumnezeu cum e descris de multe scrieri "sfinte", crezi ca sintem p0rn pentru el?
Foarte adevarat. Sexul este pacat daca este savarsit in afara casatoriei. Ce este intre sot si sotie nu este pacat
Depinde.
In afara căsătoriei, cu siguranță este.
In căsătoriei, dacă nu este vulgar, și face parte din cadrul preludiului, ca și sărutul, posibil sa nu. Depinde și cum privești lucrurile, dacă simți ca este păcat, atunci este.
Nu se specifica acest aspect, dar dacă tot îl faci, sa nu fie făcut cu vulgaritate, sa facă parte din acea unire "tantrica".