Concluzia : sexul oral nu este o rusine, ci doar un fel de sex. Deci nu toti vorbesc despre, desi unii il fac sau unii doar il vor.
Exista fete care nu ar face, dar asta nu inseamna ca nu au incercat. Daca au ajuns la concluzia asta numai din ambitie ca nu ar face, dar nu au incercat, sunt fraiere. Nu ar trebui sa aiba o idee despre ceva daca macar nu au incercat.
Nu ar trebui nici sa fie facut de nici unul din parteneri daca nu-i face placere si lui, ci face doar ca stie ca face placere partenerului.
Bella - e bine sa incerci, dar nu pentru ca vrea partenertul, ci pentru ca vrei tu sa vezi cum e. Daca el insista, nu-i face, daca te lasa sa decizi tu daca vrei sa incerci, atunci incearca.
Este o chestie intima, care se discuta in cuplu, nu in public. Exista cupluri care o fac si cupluri care nu o fac. In ambele situatii este doar treaba lor si nimeni nu-si poate da cu parerea.
Numai o anumita catetgorie de baieti sau fete, cei foarte prosti si needucati. E vina ta daca ajungi la intimitati cu o asemenea persoana. Daca esti doar un pic atent/atenta, vei avea numai parteneri care sa te merite. Sex oral nu faci cu o persoana pe care o cunoasti de 6 luni, ci cu o persoana pe care o cunoasti foarte bine, o iubesti si care ti-a dovedit de mii de ori ca merita increderea ta.
Stii oare de ce anumite injuraturi se refera la gura mamei respetivilor?
Sexul oral se face DUPA o cunoastere a partenerilor, intr-o relatie, unde cei doi parteneri vor sa se cunoasca mai profund.
Minorii din ziua de azi numai la prostii se gandesc, desi ei nu iubesc si nu sunt in stare sa-si ofere nici macar un orgasm. Fetele tinere chiar au probleme din cauza asta, simtindu-se folosite, pentru ca numai partenerii termina, ele doar simtindu-se bine cateodata.
Ai dreptate!
Corect! Dar aici e vina fetelor ca sunt proaste!
Nu e o rusine, e placut atat sa-i faci tu partenerului, dar sa-ti faca si el tie
Dar cati ani ai? 10? Sau esti pe invers? Cum sa ti se pare vaginul cel mai scarbos?) Wtf. sper ca a fost o gluma proasta
Sexul oral nu este o rusine deloc, multor fete le place asta.
DA exista fete care n-ar face asta niciodata pentru ca le e frica, dar daca ar incerca si-ar schimba parerea.
SPer ca te-am ajutat
Eu cred ca foarte multi fac asta doar ca unora le este rusine sa recunoasca. dupa parerea mea nu este o rusine atata timp cat o faci pentru persoana care o iubesti. exclud persoanele care fac din asta bani sau pur si simplu au placerea sa faca sex oral la toti/toate pe care ii intalnesc!