| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Sexul oral pro sau contra?
Dupa parerea mea sexul oral intr-o relatie cred ca este normal e un alt fel de mancare sa zic.Insa partenerul facandu-ti tie si tu lui nu.nu mi se pare corect insa pe deasupra mi sar parea scarbos ca o fata facand lui.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Frogie a răspuns:

Pro daca iti cunosti bine partenerul si ai o relatie serioasa cu el!
Daca stai bine sa te gandesti, nu prea ai dreptate. El iti face tie, si apoi te saruta; nu tot acelasi drac e? Conteaza foarte mult sa tineti cont de igiena, inaintea contactului sexual. Si cand doua persoane se iubesc, nu cred ca mai exista bariere intre ei!

16 răspunsuri:
| karellen a răspuns:

Ti se pare normal sexul oral cat timp e practicat de el, dar nu ti se pare corect sa-l faca ea. ok, e si acesta un punct de vedere happy

| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Da asa este karellen

| iooana a răspuns:

Nu cred ca e normal ca tu doar sa astepti sa primesti si tu sa nu oferi.eu sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani. de vreun an si ceva el imi face sex oral.si eu la inceput credeam ca e ceva urat. am incercat, si chiar nu e asa.

| elyssa20 a răspuns:

In razboi si in pat totul este permis.si sa stii ca nu e corect ca tu sa primesti "placere" si el nu, asa ca...

| Licurici_4986 a răspuns:

Eu sunt PRO! ti se pare scarbos daca fata iy face baiatului sex oral? dar cand el iti face tie? si dupa il saruti, iti place?

| mihaa a răspuns:

Daca merge la alta asa din curiozitate, sa primeasca oral, ce zicii?
atunci cand esti in pat cu iubitul tau, trebuie sa gandesti asa
sa-l faci sa se simta foarte bine in speranta ca si el gandeste la fel ca si tine
dar in cazul tau este egoism
a vedea tu cand pleaca la alta,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...si daca tu, ca fata ii faci unuia caruia nici nu-i pasa... ia zi?! cujm crezi ca te considera?! dupa parerea mea nu este ceva scarbas doar ca nujtu daca am s-o fac vrodata pentru ca nu toti baieti privesc asta ca si cum ar fi normal, ceva de genu erau niste versuri``ea e iubita mea si penisul meu e in gura ei`` sau ceva de genuoh go on

| catthshshshs a răspuns:

Citisem undeva ca asta inseamna egoism din partea femeii. Adica, de ce sa faca numai el?!
Lui nu i s-ar putea parea scarbos? Daca exista o igiena adecvata nu vad nimic rau in asta. O perioada am fost contra, dar acum incep sa fiu pro.

| gingasull a răspuns:

Eu sunt pro, baiatul sa primeascawinking iar fata sa ofere, insa baiatu sa ofere fetei iar ea sa primeasca mi se pare scarbos... ganditi-va pe acolo zi de zi trece acea secretie vaginala + ciclu menstrual lunar... Bleahh! Pe cand la noi baietii e cu totul altfelwinking : pIpi si atat dar sa nu uitam ca acel gland se spala cu apa + ca fatami baga limba pe acea gaura de eliminare a urinei. Dar baiatul daca ii face oral fetei, este nevoit "sa bage" limba pana in adancuri. laughing

| mihaa a răspuns:

@gingasul daca te gandesti cum este crescuta o leguma, cu balega de la animale si cu ce pofta o mancii, la fel este si cu oralu
dar uitii ceva esential
exista si o igiena adevacta la femeie, dar in fine, tu probabil esti prea copil sa vezi diferenta
cand vei creste mare, o sa bagii si nasul acolo, te asigurbig grin, o sa-ti placa si mirosul si gustulbig grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai început foarte bine întrebarea. Sexul oral este ca un alt fel de mâncare. Sunt foarte pro şi de acord cu cele spuse.
Ai continuat însă dezastruos de stupid. "Spectacullar mistake" - cum spunea un celebru actor.
Ceea ce spui tu se numeşte egoism şi este principalul motiv care-i determină pe bărbaţi să devină misogini. Adică în opinia ta ţi se cuvine totul şi universul se învârte în jurul organului tău genital. Plăcerile tale sunt cele mai importante, partenerul dă-l în mă-sa că oricum se simte bine, nu-i aşa?!
Nu susţin înşelătoria în relaţii dar m-aş bucura teribil să aud fie că ţi-ai mai schimbat părerea fie că te-a înşelat mergând la alta care să-i ofere măcar atât cât oferă şi el.
Există tipi cărora nu le place să li se facă dar le place să facă. Aia pot înţelege.
Dar, aşa cum s-a spus şi mai sus, nu există normal şi "permis" în pat. În pat ORICE este normal câtă vreme este echitabil pentru parteneri şi acceptat de ambii.
Şi-n plus, nu cred eu că e chiar aşa de rău când ea îi face sex oral lui. Serios nu cred asta.

P. S.: Nu uita că îi pupi destul de des mâna partenerului tău, mână care este în orice circumstanţă de 10-20 de ori mai murdară decât penisul care stă în cea mai mare parte în chiloţi se mult mai protejat de bacterii externe.

| ღ..*Addelly*ღ.! explică:

Normal ca nu e corect ca el mie sa imi faca si eu lui nu.Nu sunt de acord cu asta. Insa pana nu incerci nu veziwinking multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici pro nici contra. Dar, sa-ti aduci mereu aminte: " Ca sa ai, trebuie sa dai!".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai da tie iti place cand el baga botul la savarina ta? Bietu' om, trebuie sa se simta tare naspa, ca dupa ce el te-a urcat pe pereti, tu sa spui cinic:Stii, mie nu-mi place, eu nu-ti fac tie! S-ar numi ca-l iei de prost, ca e papagalul tau, mai pe romaneste! asta e egoism pe fata. Daca nu se spala e alta treaba, ai tot dreptul sa spui nu! Dar nu cred ca el nu se spala, ce dreacu?! Deci ori nu face niciunul ori amandoi.
Oricum Biserica zice altceva...)))acum fiecare alege.

| yanny`s a răspuns:

Mi se pare ok sexul oral, insa sa isi faca unul altuia, nu unul da si altul isi bate... de celalalt. asa e corect nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o pe mama ta