Femeilor le place sa daruiasca si sa primeasca sex oral. Revolutia sexuala a secolului XXI a facut reprezentantele sexului slab sa se mai puternice cand isi exprima sexualitatea. Sexul oral a devenit o practica la fel de intalnita ca si contactul sexual denumit "normal", iar femeile fac asta pentru ca… le place! Sexul oral nu a ajuns chiar bagatelizat de tinere, nu a ajuns sa fie un fel de "sarut de noapte buna", dar cu siguranta ocupa un loc din ce in ce mai important pentru ele.
Buna. tot eu sunt):d
sexul oral.hmm ce subiect interesant.eu nu sunt nici de o parte nici de alta pentru ca asta depinde de parteneri. daca partenerii sunt de ceva timp impreuna, se iubesc si alte de`astea este strict treaba lor ceea ce fac in dormitor. sunt unele fete carora le place, si fac din placere iar altele care o fac doar pentru ca partenerii lor vor si vor sa ii satisfaca. depinde de fiecare.:d
sau sunt altele care fac sex oral pe bani, la tooti baietii si stii cum se numesc aceste fete.
tu ce crezi?
Unele persoane considera deliciu sexul oral eu personal consider ca este o tampenie desi unele fete se simt bine facand asta.
Sexul oral este ceva foarte scarbos. Eu una nu as incerca asta. Dupa parerea mea este o tampenie si iti spun si de e. Cum ar fi ca partenerul tau sa nu se fi spalat de 2 zile pe penis iar tu sa il lingi. E oribil. Si in plus doar postituatele fac chestia asta, pentru bani. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Te pup!
Pai nu stiu cum faci tu sau partenerul tau, dar eu ma spal si inainte si dupa contactul sexual fie el oral sau normal.Chestia asta tine de igiena, nu ti se pare scarbos sa faci sex cu unu care nu s-a spalat de 2 zile? chiar daca faci sex oral sau normal
Ma impresionati fetelor!
Sexul oral poate fi oferit atat de barbat cat si de femeie. Femeia ofera sex oral barbatului prin contactul gurii ei cu penisul sau,iar barbatul ofera sex oral femeii prin contactul gurii sale cu vaginul ei,asta se numeste si "cuningulus". Voua v-ar placea sa primiti sex oral,pentru ca asta face mult mai "picant" totul pentru voi, dar invers ba! Este adevarat, ca exista baieti care se spala la oua 1 data la 1 saptamana si cred ca ti-e sila sa te uiti la "aia", dar de asemenea exista si fete care fac la fel.Doar nu va duceti toate in fiecare seara si spuneti:
"Stai,ca trebuie` sa ma duc sa`mi spal stii-tu-ce ca cine stie, poate vine unu` maine si ma linge"
In final as spune ca nu este deliciu, ci doar o manevra de placere maxima!
Tampenie E pur si simplu scarbos.al naibii de scarbos Asta face parte din cea mai veche meserie.sexul oral Eu nu as primi asa ceva in veci Amin...de dat nici atat
Sonya, cand vei creste mare iti vei schimba opinia. Acum esti copil si nu ai intelege.
Cand cei 2 parteneri se iubesc, sexul oral fie el reciproc sau nu dat, e o placere urmat de deliciu, nici de cum o tampenie.
Am si eu o intrebare la toti cei care sunteti de acord cu sexul oral, tie ca baiat iti place sa ti se faca oral si tie ca fata iti place sa ti se faca oral intrebarea e cum poti sa o saruti/sa il saruti cand exista o posibilitate destul de mare sa fi facut si la fosta/fostul? cum ai saruta-o? cum l-ai saruta gandindu-te ca ia...iar cand simti limba ei in gura ta nu te gandesti ca limba aia a fost si la p...fostului/fostei?
Frate...unii sunteti de-a dreptul niste copiii, iar altii va ganditi prea mult la toate posibilitatile si imposibilitatile.Eu cred ca sexul oral vine odata cu consimtamantul partenerilor (daca el vrea si mai ales daca ea vrea).Sa ti se faca sex oral e evident o placere pentru ambii ...sa faci e mai greu,dar daca tii intr-adevar la partener/a, eu zic ca treci peste inhibitii Curiosii nu au decat sa incerce. Oricum, baietii din start sunt pro-sex oral.la fete e mai greu
Mutubal întreabă: