Nuu protejat sau neprotejat.e actul in sine care are loc si nu se numeste masturbare
Sexu' e sex, masturbarea e masturbare...Gandeste-te un pic numai cum ar' suna "m-am masturbat cu prietenul meu, protejat, s-a rupt prezervativul si am ramas gravida!"
Ce e in capul vostru oameni buni?! Va apucati de "frichi-frichi" si apoi puneti intrebari de genul asta...Ce-ar fi sa va documentati bine inainte?
Uneori am senzatia ca puneti intrebari de plictiseala pe aici cand un simplu search pe Google va da orice informatie...
in cazul sexului protejat nu se "fabrica" copii, ca si la masturbare.asemanarea asta e motivul pentru care intreb
Lol masturbare inseamna ce inseamna sexu inseamna ce inseamna. nu cont fiind protejat/neprotejat de unde ai auzit prostia asta?
@dreamygirl : Ia fa mataluta un "frichi-frichi" afara de aici.Hm,pai nu,nu poate fi considerat masturbare, este sex cu penetrare, nu joaca cu degete.
Nu! Masturbarea este o activitate in sine, sau parte componenta in PETTING! Sexul PROTEJAT este ceea ce ar trebui sa se faca in mod constant, constient, responsabil si NEconditionat, cu exceptia cazurilor in care s-au facut analizele - amandoi! - la 3 si 6 luni, si au iesit OK! Abia dupa asta se poate face neprotejat!