| stipasha a întrebat:

Sexul se termina prea repede poate sa-mi explice cineva de ce? Niste metode ca sa pot prelungi actul. nu cel cu bere si cu alte chestii... un cunoscator in domeniu daca se poate... mersi frumoswinking

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru că te exciți prea tare și prea repede ajungi să termini și mai repede!
Controlează situația!
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Asa e la inceput, cu timpul prinzi experienta si se rezolva problema.

| radu75 a răspuns:

Marea greseala pe care o fac toti cand intra aici si cer sfaturi e ca nu spun ce varsta au. Ce sa zic, daca ai peste 50 de ani problemele astea apar din ce in ce mai des la varsta asta. Vezi asta ca sa intelegi ca trebuie sa ne spui cati ani ai. Sunt sigur ca esti la inceputul vietii sexuale, altfel, din proprie experienta stiai astfel de lucruri elementare. Partidele de sex mai dese o sa rezolve problema ta, eu nu ma consider expert insa spun asta din proprie experienta. Daca ai pana in 50 de ani si cred ca sigur asa e,nu te lua dupa cei cate scriu aici si dau sfaturi ca trebuie sa iei nu stiu ce pastile,spray sau alte tampenii. Alea sunt pentru oameni mai maturi si nu sunt decat ultima solutie,nu e cazul daca eati tanar. Multi tineri care dau sfaturi si folosesc asa ceva nu stiu ca ele creeaza dependenta si in plus te autosugestioneaza,in mintea ta stii ca numai cu asa ceva viata ta sexuala va fi ok. Frecventa partidelor tale sexuale o sa-ti dea raspuns la problema ta. Nu ai o viata activa din punct de vedere sexual,contactele sexuale sunt rare si acumularea dorintei te face sa termini rapid. Nu e ca in cazul unui cuplu care locuiesc impreuna si fac asta zi de zi,tu o prinzi odata pe saptamana in parc sau cinestie pe unde,mai ramai la doa saptamani singur acasa si o mai faci odata si tot asa,deci,destul de rar. Sa stii ca mai conteaza si locatia,teama ca e loc public,adrenalina. Tu nu apuci sa o faci decat o data. A doua,a treia oara si asa mai departe va fi ok. Multe femei fac prostia sa catalogheze un barbat la pat dupa prima partida din seara respectiva. Doar cele cu o viata sexuala activa si mature sexual vorbind stiu ca nu trebuie sa interpretezi decat dupa doua trei numere. Stai linistit, nu suferi de nimic si nu folosi suplimente de nici un fel, alea sunt facute pentru o alta categorie de varsta si au alt scop, vezi? Ce-ti spuneam, de asta avem noi nevoie aici sa ne apuneti macar varsta.

| stipasha explică (pentru radu75):

Pai am spus mai sus de mesajul tau ca am 20 aniwinking

| stipasha explică:

Pai cit dureaza... pai 2 minute fara ca sa ma opresc. insa daca fac pauze se mareste si timpul... am 20 ani si crede-ma ca am experientza destula ce cine viata sexuala insa la capitolu acesta e problematic.

| Azµre a răspuns:

Zi-mi cât timp durează ca să îți zic ce ai de făcut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ţelina e bună, te sfătuiesc să mănânci un pui în sânge şi un pahar de vin roşu, să tot ai putere să împingi.
Succes!
Te pup!

| BSwwatch a răspuns:

In caz ca al tau prieten sufera de acea sensibilitate la excitare(ejaculare precoce) problema se poate rezolva cu ambite, vointa si urmarea exercitiilor Kegel. Acest link va ajuta http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/exercitii-kegel-pentru-el

| Crisstttina a răspuns:

Du-te la un doctor.
O sa-ti dea el sfaturi cu ce sa faci happy

| culturistu a răspuns:

Ia o pastila la 50 de lei 3 ore iti rupe clitorisu rolling on the floor laughing

| spike755 a răspuns:

Sunt anumite solutii de tip spray cu care baiatul se da in zonele intime pentru intarzierea ejaculari (Stud100, sau ceva lubrifiante de la durex)sau in caz ca ai peste 18 poti intra intr-un sexy shop si cei de acolo or sa te ajute cu cea mai mare placere..sau un lucru pe care am auzit eu (dar nul recomand) e ca atunci inainte de momentul culminant sa prinzi testiculele si sa le tragi usor in jos..nu intarzie cu mult dar are efect

| Azµre a răspuns (pentru spike755):

O grăma de bani pentru nimic... sincer, mai bine face sex mai des și rezolvă problema.

| spike755 a răspuns (pentru Azµre):

Sau un pahar de vinuletz dulce inainte de inceperea programului si gata.tzeava sta sus si tare foarte multa vreme

| Azµre a răspuns (pentru spike755):

Țelina, vinul, sunt multe afrodisiace. Ideea e să spună și el cât durează la el sexul. Parcă îl aud 30 de minute și e puțin...

| spike755 a răspuns:

Sunt anumite solutii de tip spray cu care baiatul se da in zonele intime pentru intarzierea ejaculari (Stud 100, sau ceva lubrifiante de la du rex)sau in caz ca ai peste 18 poti intra intr-un sexy shop si cei de acolo or sa te ajute cu cea mai mare placere..sau un lucru pe care am auzit eu (dar nul recomand) e ca atunci inainte de momentul culminant sa prinzi testiculele si sa le tragi usor in jos..nu intarzie cu mult dar are efect

| Beib89 a răspuns:

Poate pare caraghios, dar... Masturbeaza-te inainte sa te gasesti cu prietena, nu cu 5 minute inainte, cam o ora-doua asa.