@Pirkko eu vreau sa demostrez ca femeile nu sunt chiar asa cum considera unii misogini
@Pirkko nu fii rau ideea este sa nu cedam cu nimic in fata acestor persoane si sa steptam pana la momentul potrivit
@Danitz tu sa taci si sa inveti sa respecti o fata nu sa vb cum ai vb acum
Principessa,
Vrei sa te epilez inghinal, pocitoare de limba romana?
Si de ce te tratau urat baietii, principesso? Pentru ca faceai balet pe centura? Deh, n-ai avut noroc, biata de tine...
Roza,
Am inteles. Ce ma deranjeaza pe mine e partea cu "pana nu il faci sa stea la picioarele tale nici in lenjerie intima sa nu ramai in fata lui". Zi-mi si mie cum il faci sa stea la picioarele tale... Dar nu te inspira din rahaturile de telenovele, nu asta e realitatea!
P.S. Tin sa precizez ca nu-mi place lenjeria intima desperecheata. Zic asta in cazul in care principessa insista sa se dea la mine... Stiti voi...mai intai ne detestam, apoi ne indragostim lulea unul de celalalt. Ca in telenovele...
Roza,
Sunt de acord.
Fetelor, nu va mai aruncati pe slitul baietilor ca insetatele, asteptati momentul potrivit! Dar, repet, nu va inspirati din telenovele! Scenariile astea sunt ridicole si nu functioneaza cu baietii la care visati. Amin!
Principessa,
Citeste ce ai scris tu mai sus inainte sa te trag de codite... M-ai facut puscarias evadat si nebun. Normal ca sunt interesat sa te epilez inghinal!
Lasa, o sa-ti treaca supararea... Vom deveni prieteni, vei vedea... Te pup.
Roza, ai dreptate! chiar asa este! si eu inainte eram tratata urat de baieti, nu de toti dar ce zici u e ff adevarat!
Si pirkko nu te simti bine daca nu injuri? asta e Romania, n-ai ce face, sa ne tratam urat, sa ne vb urat pana la sfarsitul lumii nu?
Vaaaaii.Cata penibilitate.Ba ce mi s-a luat de scenariile voua in care pozati,voi fetele,victimele discriminarii masculine . Voi suavele,gingasele,neprihanitele,Fecioarele Maria.
Uitati-va intai la comportamentul vostru si la modul jegos in care vorbiti majoritatea dintre voi,apoi criticati-ne pe noi, barbatii care nu va apreciem la adevarata voastra valoare si nu va evaluam potentialul urias. Hai, jet!
anonim_4396 întreabă:
zxzx întreabă: