anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sfat urgent! Prietenul meu a aflat ca m-am imbratisat cu fostul prieten si vrea sa afle cine minte:unu care ne-a vazut sau eu si eu i-am zis ca eu nu m-am imbratisat cu el FUNDA!

Răspuns Câştigător
| SmoKKe19 a răspuns:

Imbratisat?straight face Atat?laughinglaughing Penibil... Spune-i ca sunteti doar prieteni si ca nu inseamna nimic pentru tine o simpla imbratisare...sau poti sa zici ca a fost ziua lui laughing.

4 răspunsuri:
| Sophiee a răspuns:

Ai doua variatnte.ori susti sus si tare ca nu e adevarat,fie ca te pune fata in fata cu persoana care i-a spus,sustii si fata de respectivul ca nu esti vinovata, sau recunosti pana la urma ca te-a imbratisat fostul si ii spui ca a fost o imbratisare amicala, ca ti-a fost friica sa-i spui ca el sa nu creada alceva si ca tii mult la el si ca nu mai ai nimic pentru fostul. sper ca te-am ajutat. bafta :*

| doc69 a răspuns:

Nu e inregula sa nu te simti ok cu reactiile tale cum nu e in regula si sa stai in minciuna cu iubitul tau.ori suntetii impreuna ori separat si va delimitati actiunile comune de cele proprii

| taur77 a răspuns:

Doar pentru o imbratisare? spune-i adevarul!

| SenZatioNxD a răspuns:

Eu zic sa spui adevarul asa zic ca e mai bine acum totul depinde de tine mult noroc iti doresc; D