Pey nu inteleg dc sa te indepartezi de el
incearca macar sa-l cunosti sa vezi ce fel de persoana este
si eu cunosc baietii care fumeaza si care is chiar "vagabonzi" dar sunt niste baietii ft ok si de treaba, nu critik dupa aparente.
sau poate ma gandesc ca tie tie teama sa iesi cu el, sau tie teama de o relatie, dar nu patesti nimic dc te vezi cu el vorbiti si dc va intelegi si il placi nu vad ce e rau in a fi impreuna. de inaltime nu vad care ii problema uh 1, 66 el 1, 80 inaltimea nu cont asta chiar nu cont. el vrea sa va vedeti mai des probabil de place si vrea sa te cunoasca mai bine.
n-ai nimic de pierdut dc mergi sa te intalnesti cu el.
bafta:*
Frica de ce iti e? Nu conteaza inaltimea,stai linistita si nici varsta. poate baiatul te place cu adevarat! Nu trebuie sa te temi ca el vrea sa va vedeti in fiecare seara,cel putin acum cat mai e vacanta(daca zici ca nu prea te lasa parintii),ar trebui sa iesi, sa vezi ce e in mintea lui, sa-l cunosti mai mult.Pana la urma ce poate fi rau in faptul ca vrea sa te vada? Vrea sa petreaca mai mult timp cu tine! Daca tot ai frica asta, nu stiu. spune-i ca va intalniti dar pe strada la tine, in fata casei.in caz ca te face asta sa nu iti mai fie frica si sa te simti in siguranta! Spune-mi ce-ai facut! take care!:*
Nu inteleg de ce esti asa de nelinistita de faptul ca vrea sa iesiti in fiecare zi. El poate, tu nu poti, explica`i lucrul asta. Daca el vrea sa iesiti in fiecare zi inseamna ca ii place persoana ta si vrea sa petreaca cat mai mult timp alaturi de tine. Nu vrei sa mai vorbesti cu tipul asta, spune`i sau ignora`l si o sa`si dea seama singur. Daca iti place, iesiti undeva intr-o zi si incearca si tu sa fii mai deschisa... Bafta :*
Deferenat de varsta si inaltime nu e o problema. ca vrea sa te vada in fiecare e bine pentru ca inseamna ca te palce mult. si din ce ai zis despre tigari inseamna ca ar putea renunta pentru tine l ele.
daca iti place de el stai cu el.
daca nu iti place spune-i ca nu va potriviti si ca nu esti preg pentru o relatie daca vrea sa ramaneti pr daca nu nu asta e.
Bananacantareata87 întreabă: