Poate folosi mess-ul si pentru serviciu, eu am mai vb asa cu unii furnizori, sau cand am lucrat in proiectare si cu arhitectul sau constructorul. Nu are rost sa spui ceva despre asta, sa nu fie un motiv de cearta intre voi. Si eu sunt obosit dupa o zi de lucru, si tu vei vedea asta cand vei lucra si ii vei da lui dreptate. Despre sms in schimb eu as intreba daca l-a vazut.
Ia incearca sa va intalniti dimineata, mergeti la o terasa undeva si apoi il conduci pana la lucru. Dimineata ii si el mai odihnit, cred.
Probabil este obosit de la munca, si nu a indraznit sa spuna ca nu poate sa va vedeti, ca sa nu te supere. A preferat sa "nu fi observat" smsul tau.
Probabil ca e obosit sau poate nu te mai vr, daca te rspinge asa putea sa iti rasp si sa iti zic ca nu poate ca e obosit sau mai stiu eu ce, orice e posibil poate are pe alta si te tine si pe tine pentru orice eventualitate putina indiferenta nu ar strik sa vezi cum reactioneaza
Am patit. o si eu sa nu raspunda ap 2 zile la telefon. tot asa prea ocupat. dar eu stiu sigur ca ma iubeste si mereu imi spune asta. vorbeste cu el. comunicarea este cea mai buna intr-o relatie. spune-i ca chiar daca lucreaza trebuie sa-si mai faca timp si pentru tine daca nu sa te lase in pace. fi si tu tare daca tine la tine o sa se schimbe. succes pupici :*
Draga trebuie sa il lasi in perioada lui mai mult sau mai putintel singur
el are munca si este stresat
si eu cred ca te iubeste nu gluma
si desigurb te mai vrea
sa stii ca voi doi cred eu ca sunteti o pereche frumoasa
la revedere id de mes a meu bianca_frumusica_ta
ne mei vedem!
pa pa
Draga cand il vezi sa vb cu el neaparat si sa ii spui nemultumirea ta nu stiu daca te vrea sau nu fa ce ti-am zis!