| ShowTim3 a întrebat:

Sfaturi de la fete ( in principal )
Cum pot sa-i spun prietenei ca vreau sa incerc sex anal cu ea, deoarece cand fac dragoste clasic ma gandesc mereu la posibilitatea de a ramane gravida, care ma sperie cumplit si daca folosesc prezervativ si alte lucruri anticonceptionale.
Plus ca rezist chiar putin cand fac sex, cred ca si ea e deranjata, nu ma simt in largul meu. 3-5 min ( la contactul propriuzis ) sau mai putin straight face.

Si alte intrebari 1.Ati facut vreodata, daca da, cum a fost ( pentru ambele sexe ) 2. Ati incerca? 3. Cum pot sa ii propun asta dar sa nu o facem imediat, caci exista riscul sa nu fie chiar curat acolo. 4. Ce riscuri daca o faca fara protectie? (presupun ca daca ar fi avut Sida ea sau eu am fi luat-o deja unul de la altul caci se ia si prin sarut ) 5.Ati incerca asa daca sunteti in relatie relativ de putin timp 4-5 luni?
Fara glume si merci big grin

4 răspunsuri:
| buldog a răspuns:

Am vazut raspunsuri multumitore la intrebarea asta, cu remarca ca, nu s-a smentionat ca prin sarut NU se ia SIDA. Poti face SIDA numai daca, ambii au cate o rana deschisa in gura, si sangele celui infectat intra in contact cu al celui seronegativ.

| znstr a răspuns:

Buna. In primul rand prezervativele si anticonceptionalele de-asta sunt facute. Spune-i asa intr-o discutie mai deschisa dintre voi 2 ca vrei sa incerci si altceva si daca si ei ii surade ideea, poate ajungi sa o faci asa cum vrei tu. Spune-i ca ti-e teama sa nu se intample ceva mai grav si ea va intelege atata timp cat e vorba despre ea. La intrebarile alea n-am cum sa-ti raspund, iti zic doar ca daca vreti sa va protejati cu adevarat, folositi prezervativul, si la intrebarea 5, teoretic eu sunt pe principiul ca nu orice relatie tine dupa ce o faci, fie ca esti cu cineva de 1 luna fie ca de 5. Mai bine stai sa cunosti persoana, sa vezi ce temperament are, nu ce are in pantaloni, parerea mea. big grin

Acum vedeti voi ce faceti, bafta!

| MissDyDee a răspuns:

Nu as incerca daca as fi atat de putin intr-o relatie plus ca daca tu zici ca la contactul propriu zis tii 3 - 5 min la anal o sa tii si mai putin pentru ca locul e mult mai stramt decat vaginul..asa ca daca tu in asta gasesti o solutie pentru tinutu putin sa stii ca nu e..si trebuie sa ai muuulta muuulta rabdare si lubrifiant cu tona pentru ca doare destul mai ales la inceput..si trebuie sa o iei incet sa faceti des ca sa se obisnuiasca... e greu daca nu aveti rabadare...

| 1234abcd a răspuns:

Teama ta nu prea are sens deoarece metodele anticonceptionale pentru asta sunt create(pentru a va bucura demoment fara teama)cat despre sexul anal... poti sa aduci voarba intr-o discutie de a voastra(sa o intrebi ce parere ar, daca ar vrea sa incerce)daca e mai tematoare promite-i ca vei fii atent si o vei lua usor
cat despre intrebarea 5 :daca va intelegeti, va iubiti de ce nu?happy