| Dependentdesuc a întrebat:

Sfaturi pentru un orgasm mai rapid la femei?

9 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Sarut-o peste tot: gura, gat, umeri, cobori mai jos, ocoleste zona X (deocamdata). Coboara mai jos: coapse, genunchi, in spatele genunchiului, pe glezne (un loc foarte excitant!) Innebuneste-o. Excit-o. Fii atent la ritmul respiratiei ei...
Nu exista femeie care sa nu adore sa fie linsa si alintata.

| Awesom a răspuns (pentru madyddd):

Si daca tu te gandesti unde si-a petrecut noaptea bianca cu pictor slab, degeaba iti face ala tot ce ai descris aici.Orgasmul ar trebui sa fie si la nivel mental.

| shadow72 a răspuns (pentru madyddd):

Eventual bagi si limba printre ddegetele de pa picioare, pe talpa... ooooo da

| buzeduulci a răspuns:

Du-o la shopping si daca sunt reduceri la pantofi si genti, o sa aiba un mare orgasm.

| Awesom a răspuns:

Du-o la shopping si daca sunt reduceri la pantofi si genti, o sa aiba un mare orgasm.

| Felys a răspuns (pentru Awesom):

Ce tare ai fost, adevarul ca acolo e locul cel mai reconfortant pentru noi, imi trec toate bolile cand sunt prin magazine laughing

| AlexanderAdrian a răspuns:

Un preludiu bun si cu o durata potrivita ar fi un start bun. 10 20 de minute de preludiu pentru a face femeia sa se relaxeze si sa se excite asa cum trebuie. Un masaj de exemplu consuma timpul si iti permite sa-i explorezi corpul cu mainile si eventual cu sarutari, apoi puteti trece la saruturile pasionale si abia apoi la penetrarea propriuzisa. Cred ca si un oral inainte de penetrare merge.

Ar mai fi stimularea clitorisului in timpul penetrarii, cu mana, cu un inel de penis cu glont vibrator, nu l-am folosit insa se spune ca ar da niste senzatii interesante partenerei.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Intai sa o dezbraci, apoi o mangai din ce in ce mai lasciv si mai pronuntat in zonele erogene, sarutarile sa nu lipseasca

| Zabbyel a răspuns:

Pune-i telu sa-i vibreze in p****zda love struck sa-i vezi orgasm vibrant love strucklove strucklove struck

Întrebări similare