anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sfaturi plss. Mi-e frica sa ma placa cineva. Mi-e frica sa mai iubesc, si mai ales sa stiu ca cineva ma place. Ma infricoseaza ideea. Unii caita pe internet: cum sa fac baietii sa ma placa, eu caut exact inversul. Ce sa fac?
Tin sa mentionez ca am avut pe cineva, dar s-a terminat totul foarte dezastruos. Adica am suferit luni ca proasta. Nu stiu daca are legatura, nu ma inteleg. Dati-mi niste sfaturi va rog!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu te inteleg perfect iar solutia e fi mai indiferenta si numai fi dependenta de alti, in timp vei vedea ca te vei obisnui sa fi mai rece, o vreme ramai singura, adevarul e ceva serios in ziua de azi nu exista asa ca numai pune suflet ca nu merita asa ceva

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Tinand seama de felul in care ai suferit, fereste-te o buna perioada de a iubi si de a fi iubita de cineva!

| OldSoul a răspuns:

E o prostie sa spui asa ceva.
Sunt 100% sigur ca daca ti-ar place de un tip anume nu ti-ar mai pasa de ce s-a intamplat in trecut, si ai lua-o de la capat.

| R0R0 a răspuns:

De ce ti-ar fi frica?
Nu poti trece prin viata asta asa simplu. Daca ai avut o experienta nu tocmai placuta, nu inseamna ca urmatoarele vor fi la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri tuturor!

| Otto2014 a răspuns:

Eu ma simt prost cand stiu ca ma iubeste cineva, urasc chestia asta, fiind o persoana care nu e sentimentala.
In legatura cu intrebarea ta, cred ca din cauza de la relatie care s-a sfarsit dezastruos.Gandeste pozitiv, nu toti sunt la fel.P.Sbig grinu-te la un psiholog daca nu reusesti.

| crissa20 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un psiholog...se pare ca tu ai dezvoltat o fobie asupra temerilor ca se va intampla sa suferi din nou