Ce sfaturi,dacă îi place de tine va vrea ea să vorbească cu tine degeaba încerci tu că un cățeluș,orice fata are crush ul ei și se crezi ăla o ignoră și nu e in lista ei, te va accepta ca amic și va apela la tine sa se plângă și când are nevoie de ceva, realitatea e realitate nu povesti ficționale, nici bestia nu era acceptat de frumoasa daca nu avea castel, nu era ea proasta ))))
Incepe cu un zambet.
Apoi, in functie de context, incepi sa conversezi pur si simplu. Fii politicos si iti va raspunde.
Ma refeream pe retelele de socializare, sau te referi la un emoji?
Cum incepi o conversatie?
Cu un salut
Cred ca o metoda ar fi sa ii raspunzi la un story si sa o intrebi de unde are lantisorul Y sau ceva obiect ce poate fi considerat bine de purtat sau folosit de un barbat si daca iti raspunde, incearca sa mai ceri detalii despre ce poarta ea. Oricum, nu mai merge faza cu "buna, ce frumoasa" pentru ca stie si ea asta pana la urma.
Cel mai bine ar fi să aștepți să pună ea un story ca tu să îi poți răspunde la acel story sau notiță dacă este vorba de Instagram.
In primul rand sa nu incepi cu vrajeli si cu vorbe de agatat deoarece o sa pari penibil
in al doilea rand fi normal, natural
sunt fata si ti spun si eu ce cred din experiența mea cu baieti. sunt singura deci probabil nu o pot numi experiența.