Nici nu iti voi spune sa lasi timpul sa treaca.De ce? Pentru ca timpul trece,insa amintirile raman si mai mult acest timp nu vindeca nimic pentru ca timpul nu e doctor. Unele rani niciodat nu se vor inchide,unele persoane sunt de neinlocuit,oricate alte persoane ar mai intra in viata ta.
Ai avut o conceptie gresita sa te indepartezi de el crezand ca iti va fi bine. Ca dovada,in momentul de fata dupa atata timp nu esti deloc ok.
Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc,daca te indepartezi de el nu rezolvi nimic,daca incerci sa-l ignori la fel nu vei rezolva nimic,cauta-l, spune-i ce simti, spune-i ca dupa atata timp tu inca il mai iubesti, ca il vrei inapoi, poate aceleasi sentimente le are si el pentru tine dar e prea mandru sa ti le arate. Nici nu ai putea fi fericita,"MA BUCUR PENTRU TINE CA ESTI CU EA" este una dintre cele mai grele minciuni pe care i le poti spune persoanei iubite. Sper ca te-am ajutat.
Dar atunci cand iubesti o persoana nu vrei ca ei sa i fie bine, sa fie fericit? daca el este cu ea...eu ce as putea face?! poate nu l iubesc si de aceea nu ma bucur pentru binele sau
Sincer nu prea ai de unde alege. Daca umplerea timpului tau nu rezolva nimic probabil doar timpul o va face.Eu am trecut printr-o faza asemanatoare acum ceva ani si m-am apucat de parkour.Nu sportul m-a ajutat si prietenii care i-am intalnit prin intermediul lui, prieteni care pana in momentul de fata imi sunt ca fratii.
Nu iti trebuie un baiat cu care sa ai o relatie ci un baiat cu care sa iti devina cel mai bun prieten si sa te sfatuiasca.Nu stiu daca te-am ajutat dar sper ca vei fi bine.Succes dragut-o!
Cea mai buna solutie este sa o intrebi personal.nu stii daca ea te place.nu ti a spus o prin cuvinte nu? deci nu ai nicio certitudine. eu ti as putea spune ca s a schimbat pentru ca s a rusinat si ca te place, dar la fel de bine ar putea fi nervoasa, nestiind cum sa se poarte cu tine de acum incolo.ambele variante sunt posibile.mai bine afla direct de la sursa cand nu aveti,, pereti'' pe langa voi ca sa nu se simta stanjenita si sa ti raspunda sincer.
Asta poate e iubire, dar pare mai mult a obișnuință..Nu știu ce să spun, și eu am o relație de 1an si 7 luni și sunt chestii care știu că dor știu că dragostea doare.dar nu așa tare..Adică nu știu trebuie să ții capu sus. De fiecare dată când am momente în care îmi vine să urlu pur și simplu fac fața de ''serioasă'' și îmi ocup timpul cu ceva ..Muzica ajută mult. Încearcă să conversezi cu alte persoane că lumea nu se învârte în jurul unui băiat.Păi și tu cum dorești să uiți dacă nu poți vorbi cu alte persoane. caută un băiat pe placul tău, caută în mai mulți, intr-o lume mare unul este perfect pentru tine. Te asigur. Repet, muzica ajută foarte mult la liniștea sufletească. Te pup sper să treci peste :*
Nu ai decat sa te impaci cu gandul si sa accepti.
Sau mai poti face o ultima incercare. O refulare a sentimentelor, daca vrei. Spune-i absolut tot ce simti. Poate nu va ajuta cu nimic situatia dar te vei elibera tu de povara pe care o porti si vei incepe sa te simti ceva mai bine.
Nu zice nimeni ca trebuie sa te bucuri ca el e cu ea. Se zice ca iubirea nu e egoista dar este cel mai egoist sentiment.
Esti singura care te poate vindeca. Nimeni nu stie ce sa iti faca.Tu simti ce e bine pentru tine si tu trebuie sa gasesti in tine puterea de a uita.
Razi, mult, fortat. La un moment dat va veni rasul acesta natural si iti vei da seama ca razi din toata inima si ca ai iesit din umbra.
Tu acum ai atins "rock bottom". Partea buna cand esti jos de tot e ca nu ai unde sa te duci decat in sus.
Poate ca ar fi momentul sa te impaci cu tine insuti... Poate ca e momentul sa intelegi ca ai inceput sa te ranesti singura si din asta nu are nimeni nimic de castigat. Ai regretat destul, trecutul nu il poti schimba, poti doar invata din el. E momentul in care trebuie sa spui ca e de ajuns si sa incepi sa traiesti, din nou, doar pentru tine. Tu ai nevoie de cineva care sa te scuture bine, pana revii in simtiri, si care sa-ti arate ca viata nu se invarte in jurul unui singur lucru. Time to let it go, cum ar spune francezul.
Cat despre federerdinamo, respectivul se afla intr-o situatie similara si spune ce spune, condus doar de emotii. Dar timpul chiar vindeca, iti promit. O face lent, fara sa iti dai seama, si lasa niste cicatrice urate, dar vindeca. Problema este ca de multe ori noi nu ii permitem sa ne vindece si avem cumva impresia ca ne meritam soarta si imbratisam suferinta. Dar trebuie sa stim si cand sa spunem stop, sa ne ridicam in picioare si sa mergem mai departe.
Sentimentele tale sunt perfect normale, nu exista dragoste pura, suntem firi egoiste. E normal sa urasti totul, uneori chiar pe tine insuti, si sa simti ca nimic nu mai are rost. E normal sa te simti tradata si nedreptatita, indiferent daca ai avut si tu o parte din vina sau nu. Si e normal sa o iei de la capat, cum am luat-o cu totii, la randul nostru.
Din cate observ ai o inclinatie spre a compune.Ar trebui sa te folosesti de aceasta abilitate.Te-ai gandit sa publici o carte? Vorbesc serios.
Trebuie sa renunti putin la a visa.Sa te trezesti.Nu ca ar fi ceva rau, dar incearca sa revii cu picioarele pe pamant.
Sa revin cu picioarele pe pamant si sa fac ce?! cu aceasta ratiune?
Pai...resemnare,acesta e cuvantul.
Resemneaza-te, accepta ideea, nu ai ce face...nu poti lupta pentru o persoana care nu vrea sa lupti pentru el.Stiu cum e si eu am patit-o...mai sunt nopti in care nu pot dormi pentru ca ma gandesc la EL. Daca te iubea era acum langa tine, nu langa ea!