Ma, e posibil ca el sa te iubeasca si sa te vrea inapoi, desi nu inteleg faza cu fostul.amenintari poate sa faca toata lumea! Ai putea vorbi tu cu fostul tau si care-i niste explicatii.
Fostul meu prieten ma ameninta de 2 luni (dk ma prinde cu altu ne bate pe manadoi ne baga in spital a venit dupa mine la scl etc)
Aseara am rezolvam problema cu fostul. sper... a intervenit tatal meu pentru ca deja degenerase prea tare situatia asta.
Explicatii fostului meu prieten i-am cerut...singuru raspuns care mi l-a dat a fost "nu vreau sa te vad cu altu vreau sa fi singura".
El sustine ca ma iubeste dar asta nu e iubire e obsesie
Baiatul asta la care tin eu stia de la inceput de amenintari dar a zis ca nu renunta la mine ca el vrea sa fie cu mine si nu-l intereseaza de nimeni.
Cel mai mult m`a deranjat la el ca nu mi-a spus din prima zi de ce nu mai vrea sa fie cu mine si a asteptat pana m`a vazut ca sa intre pe mess sa vorbeasca cu mine si ca nu mi-a raspuns la mesaju care i l`am dat (sa ne impacam). De aceea sunt eu confuza.nu stiu ce sa cred dk ma iubeste sau nu
Cu alta fata nu e, desi el trece foarte repede peste o despartire (si-a lasat prietena cu care vorbea de 8 luni pentru mine)
Cand ma vede, se uita la mine si dupa pune capu in jos, el e foarte orgolios n`ar sta niciodata cu capu in jos daca nu s`ar simti vinovat.
Sunt chestii care imi dau de gandit si niste sfaturi nu`mi prind rau:p
Pentru "bruneta". amenintarile pe care le-am primit de la fostul meu prieten au fost foarte multe si grave, daca a putut el sa ma ameninte cand vorbea cu mama l-a telefon (i`a zis ca daca ma prinde cu altu ne baga in spital pe amandoi ca daca el vrea sa fiu singura singura sa stau) da`ti si u seama ce a putut sa-i zica lui.
Am aflat si de la alti prieteni ca l-a amenintat dar nimeni nu a vrut sa`mi zica ce i`a zis exact.
Asta o sa aflu eu cand o sa stau de vorba cu el.
Acum imi da beepuri noaptea tarziu
E imposibil omu asta nu stiu ce mai vrea de la mine dar am inceput sa observ ca nu prea mai tin la el cum tineam eu prin indiferenta cu care m`a tratat m`a indepartat de el:-
S-a obisnuit ca tu mereu faci primul pas si mereu actionezi la ceva, si deci se purta indiferent pentru ca stia ca tu oricum ai sa faci ceva, insa cind i-ai aratat tu indiferenta el a actionat, s-a obisnuit ca tu 'fugi' dupa el si de aia era calm si dorea sa fie doar cum vrea el, acum simte ca tu deja nu mai faci nimica si incearca sa faca ceva ca sa fii din nou cum ai fost.
Daca iti cere sa fiti din nou impreuna poti sa accept, numai ca intii asculta tot ce are de zis si lasa-l sati zica absolut toate motivele care v-a dus la despartire, pentru ca sa nu se mai intimple iar!
Sincer, nu prea cred faza aia cu fostul, pentru ca putea sa rezolve chestia asta, dar nha tu trebuie sa stii mai bine POate ca a fost o amenintare destul de grava daca a ajuns la decizia asta de a va desparti. Bafta
Hei andreea.:d Deci, parerea mea este ca te iubeste dar i`a fost frica de ceea ce ti se putea intreba. Daca il iubesti, normal ca il vei primi inapoi! La urma urmei, a facut`o spre binele tau nu? Asta daca esti sigura ca asa e. Ca se poate sa fie vreun motiv de`al lui.
Poi`... din moment ce se baga in seamna` sub pretextu`,, ti-ai pierdut vreun cercel" inseamna ca nu stia cum sa te bage in seama. cum sa deskida o conversatie cu tine.` Ai grija, baiatu` asta chiar te place. Daca se intoarce la tine, impacati`va.
Multaaa bafta! :*
Tu stii ce e mai bine pentru tine dar gandeste-te in primul rand ca te joaca pe degete cum vrea el incearca sa faci pe indiferenta cu el sa vezi mai vb cu tine te mai vrea daca nu-ti acorda nimic inseamna ca nici nare rost sa il mai cauti.mai bine altu care sa fie el atent dupa tine nu tu dupa el succes
Curiozitațibărbați întreabă: