anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si am sa incep cu un citat Cine te iubeşte se întoarce". GREŞIT! Cine te iubeşte, nu pleacă. acu imi dau seama doar se foloseste.
Am avut o relatie cu un tip 6 luni. S-a despartit de mine si s-a comb cu alta.De ce? Pur si simplu de ce? Dar in schimb povestea nu se termina aici.E cu ea dar mi-a propus sa fim prieteni cu benefici.Cand ea e la munca.De ce? Si acum cu lacrimi spun Ce pot sa mai fac.Vb cu el la telefon aproape zi de zi.Cand stiu ca are prietena nu pot sa il uit si a trecut deja 2 luni.Ce pot sa mai facsad?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E un escroc fustangiu daca vrea sa te utilizeze cand e cu alta iar tu suferi fara rost pentru cine nu trebuie.

| Annim a răspuns:

Nimic nu-i vesnic, iubirea e un film cu un scenariu frumos aranjat si fara HAPPY END, s-a terminat si daca totusi vrei sa-l uiti intrerupe contactele cu el nu-l mai suna, daca nu iti este prieten nu ai de ce sa-i demonstrezi atita affectiune fiindca ii este de-ajuns iubirea prietenei sale prezente. Deci te-a lasat este un idiot si nu mai ai de ce sa mai fiti prieteni, daca te iubea deja se intorcea la tinewinkingGOD LUCK sper ca vei scapa cit mai curind de aceasta senzatie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce? Poate i-ai facut ceva ce l-a deranjat ori era cu tine doar de fatada si respectiva a ajuns la inima lui.
Cum ziceai tu, cine te iubeste, nu pleaca, dar si daca respectiva exagereaza mai pleaca si omu la alta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine iubeste se sacrifica si face orice pentru persoana iubita.Sa fiti "prieteni cu beneficii" "cind ea este la munca"? Nu ti se pare ca miroase prea urit? Mult noroc.

| AngelGirl5 a răspuns:

Ohhh... stiu cum te simti sad si eu am trecut prin asta, dar crede-ma ca nu are rost sa mai vorbesti cu el. Trebuia sa-i dai jet din momentu in care ti-o propus sa fiti " prieteni cu beneficii". o intrebare : te-ai culcat cu el? Daca da, atunci de-asta ti-a propus asemenea chestie, iar daca nu atunci inseamna ca ii place sa se joace cu tine. Te place si pe tine si pe tipa cu care e!
Anyway, nu merita! N-are rost! :* O fata nu trebuie sa planga pentru un badaran oh go on. Fa-l tu pe el sa planga dupa tine :*

| AndraCx13 a răspuns:

Pf. Ii explici ca tu nu esti a 5-a roata de rezervawinking. Odata ce s-a despartit de tine pentru alta e clar ca te-a lasat balta! Eu zic sa ii spui si prietenei lui si apoi incercati o discutie in 3 happy. :*