| ianisia a întrebat:

Si as vrea sa va mai intreb ceva in legatura cu pilula de a doua zi: dupa adimistrarea acestei pastilute e posibil sa ai dereglari de mesntuatie in luna in care ai luat pastila sau chiar pe o perioada mai mare? e prima data cand am luat pastila si nu stiu cum o sa reactioneze organismul meusad

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa pilula de a doua zi, timp de 6 luni poti avea mari dereglari menstruale si nu numai: sangerari frecvente sau dimpotriva rare, sangerari prelungite, cu cheaguri, dureri de burta, de sani, ovulatii neregulate. In cele 6 luni, ginecologul care ti-a prescris pilula trebuie sa te vada minim de 4 ori. El iti va spune la ce sa te astepti si ce masuri sa iei ca sa minimizezi efectele adverse (care sunt multe si serioase).

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... Sau corpul tău funcţionează ca şi până acum. Depinde de organism.

Brigaela tu vorbeşti acolo de anticoncepţionale, nu de pilula de a doua zi.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anonim, vorbesc de pilula de a doua zi, care NU se ia dupa ureche. Are multe reactii adverse, ginecologul o recomanda numai si numai in situatii cu adevarat serioase. Nu te duci la farmacie si o cumperi si o bei ca nu e Aspririna. E o bomba cu hormoni, doze imense, trebuie atent analizat raportul risc/beneficiu.

| carmynutza1988 a răspuns:

Buna, am gasit o intrebare de a ta in legatura cu pilula de a doua zi. Spune-mi te rog, cat de grave au fost in caul tau reactiile adverse si ce varsta aveai cand ai luat-o? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde! Multumesc!