| denissemrr a întrebat:

"Si baietii au sentimente". Ce parere aveti? Dau Funda. :**.

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Din punctul meu de vedere dacă știi cum să-i manipulezi, îți pun tot sufletul pe tavă și de aici părerea mea este ca ei pun mai mult suflet într-o relație care pare a fi de lungă durată și foarte serioasă. Fetele trec mai repede peste o pierdere și sunt mai puternice, băieții au tendință să nu-și ia gandul de la persoana iubită mult timp, mai ales ca pentru ei nu se găsesc atat de repede partenere precum o fată, care dacă este frumoasă poate găsi oriunde un "puștiuleț". happy

Și ca să îți raspund la intrebare, ABSOLUT ca și noi avem sentimente, avem și noi suflet. Și animalele au sentimente, și ele au suflet happy

20 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles ca si baietii au sentimente,de multe ori mai profunde si mai durabile decat ale fetelor.
Faptul ca nu le marturisesc,nu inseamna ca sunt insensibili,ba chiar sunt intr-o situatie mult mai grea decat fetele,pentru ca vesnicul orgoliu masculin ii impiedica sa-si marturiseasca dragostea si ii opreste sa planga cu suspine cand o pierd!
Cu adevarat am tot respectul pentru baietii indragostiti, sunt capabili de fapte mari, ei dragostea o dovedesc cu fapte, cuvintele stiu doar sa le asculte, nu neaparat sa le spuna!
http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw

| mona a răspuns:

Da,au sentimente ...care nu le prea arata [unii]

| onasis1961 a răspuns:

Nu toti dar majoritatea.

| 97vladu a răspuns:

Nu avem sentimente, suntem niste zombi

| Azµre a răspuns:

Și băieții plâng câteodată...

| Cameliad01 a răspuns (pentru Azµre):

Cateodata

| Cameliad01 a răspuns (pentru Azµre):

Au sentimente. Sa nu fim rele...dar, cateodata le au cu ei majoritatea. Un studiu spune ca doar 13% au sentimentele la ei tot timpul.

| Azµre a răspuns (pentru Cameliad01):

Eu ce zic... oricum majoritatea nu exteriorizează acele sentimente.

| Fatamuntilor a răspuns:

Normal ca au; dar multi stiu sa le ascunda!

| zurick a răspuns:

Au sentimente, dar uneori ca sa fie smecheri si le ascund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Majoritatea au, dar nu toţi, în ziua de azi rar mai găseşti.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, baietii nu au sentimente. Baieti sunt niste statui de piatra fara inima.
Baietii ce au? Ei de ce sa nu aiba sentimente? De ce baietii si nu fetele? De unde scoateti asemenea afirmatii? Si baietii iubesc, urasc, plang, rad ca doar sunt oameni. Pana si animalele au sentimente.
Mda... daca nu ai gasit baiatul potrivit pentru tine pana acum nu te descuraja. Nici eu nu am gasit o fata pe care sa o plac dar incerc sa-mi pastrez optimismul ca cineva ma va placea asa cum sunt.
Te pup!

| gingergirl1 a răspuns:

Total de acord! DAR depinde si de baiat!winking

| Voidwithin a răspuns:

Orice om are sentimente, de extaz, de frica, de panica etc.

| LuMix a răspuns:

Este o afirmatie extraordinar de corecta.

| Rooksee a răspuns:

Da, am gasit baieti care au sentimente, chiar niste sentimente frumoase

| kiduţa18 a răspuns:

Da, băieţii au sentimente. Câteodată mai multe ca fetele...

| Alexaaxc a răspuns:

Baietii nu au sentimente cateodata, baietii au mereu sentimente, sunt tot oameni. Depinde doar cum o fata le intelege si cat de bine cunoaste un baiat-sau cat de mult o lasa un baiat sa le vada. Asa e si in cazul in fetelor.

| rikkimady16 a răspuns:

Normal ca au. de multe ori un baiat cand iubeste, iubeste la o intensitate mult mai ridicata decat o fata. fetele sunt mai superficiale, se pot indragosti nebuneste de 10 baietii pe luna, dar baietii nu. cu toate ca se indragostesc rar, atunci cand o fac, o fac cu tot sufletul. uita-te cum se comporta o fata cand iubeste si cum se comporta un baiat. baietii sunt mult mai profunzi in sentimente. daca ajung sa iubeasca pe cineva cu greu mai pot uita acea persoana. odata ce renunta la orgoliu sunt mult mai dragastosi decat o fata. BAIETII AU SENTIMENTE, dar unii sunt prea orgoliosi sa arate aceste sentimente!

| Stresanta a răspuns:

Au sentimente, dar le e frica sau rusine sa recunoasca.

Întrebări similare