anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Şi când începi să iubeşti cu-adevărat....de ce nu poţi stopa,, procesul"? Dau fundă celui mai frumos răspuns! happy

6 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Pentru ca odata ce am apucat sa iubim o persoana si sa tinem la ea, cu greu o putem uita, poate chiar imposibil de uitat, doar sa invatam sa traim fara aceea persoana.Cand iubim pe cineva ne este greu sa renuntam la ea, o iubim si o aceptam asa cum este ea, ne invatam cu ea, suntem alaturi cu ea, avem clipe si amintiri frumoase si ne este greu sa renuntam.Nu prea putem renunta la ceea ce iubim cu adevaratsad. Chiar si daca ne-ar gresi tot am reusi sa trecem peste pentru ca "din iubire ierti orice"si vom trece cu vederea pentru ca iubim aceea persoana indiferent cat ne-ar gresihappy

| Luori a răspuns:

Intrebarea ta mi-a amintit de-un citat, care are o legatura, nu completa, cu raspunsul meu :" ne petrecem restul vietii spunand ca iubim pe nu stiu cine sau nu stiu ce, cand in realitate suferim numai pentru ca, in loc sa acceptam forta ei, incercam s-o reducem ca sa incapa in lumea in care ne inchupuim ca traim ". Consider ca ultima parte spune totul.

| Annim a răspuns:

Wath is LOVE?
Love is love. sad
Ce sa faci asta-i iubirea, indragesti o persoana si o vrei la orice secunda happy. Cum poti sa doresti sa nu o iubesti, cind adori aceasta fiinta? proces ireversibil,,, creierul nu e programat sa iubeasca cind doreste happy tot vine partea STINGA happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe domenii mi-ai oferit semnificatii diferite pentru "a iubi". In Sociologie inveti chiar ca un copil nu e capabil sa iubeasca, ci doar se ataseaza de cei care au grija de el mai mult, cei care ii ofera servicii.
Cand toate explicatiile astea zburau prin capul meu mi-am dat seama ca adancind problema devin mai confuza. Pana la urma am ajuns la concluzia ca iubirea e mai simpla decat pare, iar reversul sau tine de atasament. Poti dobandi in timp capacitatea de a te atasa si detasa foarte usor de cineva (asta daca o perioada schimbi des"subiectii"). Distractiv, dar nu de recomandat. De ce? Pentru ca sa suferi din iubire e cea mai usoara suferinta si de pe urma ei mai tarziu rezulta muuulte satisfacii...

| TweetyRebeLa a răspuns:

Pentru mine dragostea e ca si oxigenul care iti intra in sange. Nu poti opri oxigenul sa-ti intre in sange pentru ca ai muri. Asa e si cu iubirea adevarata. happy Atunci cand iubesti cu adevarat nu te mai gandesti la tine, te gandesti la persoana de langa tine, ea reprezinta pentru tine totul. Incepi sa te simti fericit si protejat daca sentimentul este reciproc. Despre iubire poti spune multe, dar niciodata nu poti exprima ceea ce simti cu adevarat. thinking

| cheeks a răspuns:

Ciorba de burta