| Muresan_Ciprian_1992 a întrebat:

Si eu am 1 97 si 31 de ani ce sa ma mai fac ca m-am saturat de singuratate de atitia ani imcoa si ca toate sa ma respunga din diferite motive ba ca sunt prea inalt sau ba ca nu stiu cum poate asa imi e sortit singuratati de parca as fi cel mai rau om de pe pamint am si eu nevoie de afectiune la suflet etc nu stiu ce sa ma mai fac am ajuns in trun prag al singutatati si al disperari nu am mai avut o relatie de 10 ani incoa care ma intelegetii as vrea un raspuns la toate astea...

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sincer chiar cred ca ai sanse mari sa isi gasesti o iubita, nu inteleg de unde vine gandirea asta atat de negativa?

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La cum arati si ce inaltime ai nu cred ca nu poti gasi o partenera, slabe sanse sa nu gasesti parerea mea, inscriete pe sentimente.ro si cauta o fata dar nu fi foarte pretentios sa fie cam de nota 7 cum esti si tu, multa bafta

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru RAY):

Ce pot sa mai spun m-am saturat de unele chestii dar asta e viata merge inainte si cu o persoana si singur daca e nevoie ...iti multumesc pentru sfat...

| RAY a răspuns (pentru Muresan_Ciprian_1992):

Eu inca n-am auzit in viata mea un singur caz in care femeie sa respinga un barbat ca e inalt, toate studile demonstreaza exact opusul femeile prefera un barbat inalt, in fapt cei mai inalti au partenere mai multe, vizualizari mai multe de profil, dating urii mai multe, nu cred asa ceva ai fi un caz unicat

| RAY a răspuns (pentru Muresan_Ciprian_1992):

Sincer chiar cred ca ai sanse mari sa isi gasesti o iubita, nu inteleg de unde vine gandirea asta atat de negativa?

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca ar fi momentul/cazul sa-ti revizuiesti si sa-ti schimbi comportamentul din toate punctele de vedere in relatiile tale din societate. In mod absolut sigur ar fi foarte indicat sa incerci sa participi la cateva sedinte de consiliere psihologica. Multa sanatate!

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru corbulalbrosu):

In societate nu am probleme de comunicare lucrez într-o meserie foarte solicitantă cu publicul lucrez in domeniu muzici cu interpreți din toate domeniile muzicale si nu cred ca am probleme de genul sau probleme de psiholog sau sociolog sau ce o fi stiu sa comunic in ori ce nivel al societății.....probabil meseria are si partea ei de vina...ori cum iti multumesc frumos pentru raspuns

| Holiday a răspuns:

Nu inaltimea e problema ta. Atitudinea e problema.

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru Holiday):

De ce atitudinea sa fie o problema nu as crede asta daca sunt mai plin de viata sunt o persoana mai glumeață si nu am probleme cu atitudinea in societate si mai ales in domeniu in care lucrez sunt foarte apreciat si respectat...ori cum multumesc frumos de răspunsul dat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand sunt suparat mananc inghetata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici sunt mai multi copii. La varsta ta ce cauti aici? Esti un esec daca pana la varsta asta nu ai facut nimic happy parintii cred ca sunt mandrii de tine laughing

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru anonim_4396):

Bine ca esti tu major cu acte in regula am si eu dreptul sami exprim opinia liber sau problema

| kandaraki a răspuns:

In primul rand invata limba romana si a scrie corect

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru kandaraki):

Scuze de greseli gramaticale nu e vina mea daca nu sunt atent telefonul imi scrie cum vrea el si multumesc pentru înțelegere!

| kandaraki a răspuns (pentru Muresan_Ciprian_1992):

Ba e vina ta ca nu esti atent.
telefonul nu poate sa scrie cum vrea el, tu il 'conduci' apasand.
de asta si vei ramane toata viata singur, fiindca esti un incarturar si probabil si vorbesti la fel cum si scrii!

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru kandaraki):

Da are auto corectare si unele chestii le scrie aiurea de vorbit nu e problemă nu cred ca am terminat un conservator de muzică degeaba si cnau.si audio vizual.ca exemplu am scris cna.si el imi scrie cancer de aia apare cu puncte (cna.si) multumesc frumos pentru atenția acordată

| SERIALS a răspuns:

Punctele negative corecteaza-le si viata ta se va schimba spre bine

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru SERIALS):

Posibil ...eu sunt o persoana foarte sociabilă si defectul meu e ca am un suflet bun si tot timpul am fost luat la mișto de unele fete...

| Robi673547 a răspuns:

Fa o schimbare de look daca tu crezi ca este cazul

| Muresan_Ciprian_1992 explică (pentru Robi673547):

Nu cred ca e nevoie alt fel a-si face cearta cu stilistu nostru care se ocupă de noi si de formație