Da stai linistit amice ca tu vei avea parte de o fata care sa te pretuiasca pe viitor majoritatea fetelor/femeilor sunt pe interes si cauta bani in schimbul satisfactiei sexuale (arma lor cum o cheama). Eu mi-am propus sa raman singur deoarece vad in lumea asta ca nu ma pot baza pe nimeni in acest timp numai de fete nesimtite am dat si se pare ca unica sansa de a trai cu gandul impacat e singur, stiu ca imi va sosi vremea ca una sa imi puna capac dar nu ii accept propunerea (niciodata nu se stie ce mistere ascunde).
Trebuie sa fiti cu picioarele pe pamant, dar nu spune nimeni sa lasati deoparte poeziile, visele si alte cele. Trebuie sa fiti constienti de lumea care va inconjoara, de ceea ce puteti pierde daca nu sunteti atenti, dar nu sa nu fiti romantici. Poate ca fetele s-au modernizat, dar inca le plac poeziile si iubirea. Chiar daca sunt fiinte pe care nu le mai intereseaza de iubire sau de viata persoanelor care iubesc, sunt si persoane care traiesc doar din iubire. Nu suntem pe acest lume doar ca sa ocupam spatiu, suntem sa primim dragoste si sa o dam la schimb. Nu toti iubim pe toata lumea, dar ar trebui. Ceea ce ma scoate din minti este selectivitatea fetelor sau a baietilor. Nu te pune nimeni sa placi o anumita persoana, dar nici sa fi asa "ala nu ca e prea... ala are..." Trebuie sa ne acceptam asa cum suntem pentru ca toti avem defecte si calitati si toti avem un rost pe lume. Daca ti cu adevarat la o persoana, ti la ea asa cum e, nu incerci sa o schimbi. Persoanelor care incearca sa te schimbe, trebuie sa le dai cu flit, pentru ca nu tin cu adevarat la tine, tin la propria lor impresie despre tine. Tu invinuiesti doar fetele, ca ele vor sa schimba baietii, dar cu ei cum e? Ei nu incearca sa schimbe fetele? Din cauza ca exista atatea fete care nu au o meserie tocmai respectabile, ei vor ca iubitele lor sa fie exact ca ele. Nu toti! Dar mai sunt si genul acesta de baieti. Mai nou, la fete si la baieti totul se rezuma la SEX! Dar de ce? Inainte nu era asa, si nu a murit nimeni pentru ca nu a facut sex. Dar asa a ajuns lumea. Mie sincer, imi este frica de lumea in care vor creste copii mei.(cand o sa am)
Da sunt de acord cu tine: fiecare are undeva jumatatea sa :X insa trebuie asteptata...sa avem rabdare...:X Si nu toate fetele sunt pe interes. exista si fete sincere care iubesc cu adevarat.
Mult noroc in dragoste!
,,cica spune-ti sa fim mai reci,fara poezii,fara vise,adica sa fim cu picioarele pe pamint,, - nu stiu eu niciodata nu am auzit asa ceva, si nici n-am spus niciodata asta. tie ti-a spus o fata asta? credka nu era in apele ei de cind se stie fetele iubesc gingasia si sa simta iubire din partea iubitului.
iar daca merge vorba de schimbat, pai poti sa schimbi daca te schimbi inspre bine si inspre binele relatiei.nu merge vorba ca s ate schimbi la,, nu mai fuma,, ca nu asta conteaza in dragoste.te poti schimba la karacter, de ex.sa devii mai rabdator sau mai intelegator.
dupa pararea mea fetele nu sunt mai bune ca baietii.si eu personal nu m-am simtit niciodata mai presus ca baiatul.nimeni nu este ideal.toti avem sentimente.
iar fetele care iubesc sa dikteze dragostea, inseamna ca nu stiu ce e asta si le pare doar o gluma.
fata sau baiat- ambii sunt cu inima rosie.
Skydi inseamna ca fetele alea nu au stiut sa te pretzuiaska.si pina la urma Dumnezeu vede totul si iti va da jumatatea la care visezi.
nu toate fetele isi bat joc de sentimentele kuiva si nu toate se folosesc de baieti.sa fi fost eu acea care se intilnea cu tine eram cea mai fericita
nu-ti fa griji si mentineti kalitatile.pentru ca asa baieti ca tine sunt putini.trebie doar sa-ti gasesti o fata la fel ca tine.
succes...pup.de la blaxy
Blaxy,putine fete am stiu si stiu care intr-adevar apreciaza gingasia si chiar daca te cicnesti cu astfel de domnisoare pina la urma se satura de gingasie.De multe mi s-a spus ca" ma despart de tine caci esti prea cuminte, prea romantic, prea sensibil". Atunci ce sa mai cred?! E evident ca fetele se joaca cu tine ca o papusa.te folosesc pina ce nu se satura.Eu cred ca fie om isi gaseste jumatatea pe merit.