| Anonima11 a întrebat:

Si inca o intrebare legata de Rigevidon: Conteaza neaparat sa respect ordinea cifrelor de pe folie? trebuie sa iau pastilutele neaparat dupa cifre? Eu am luat din greseala asa: am respectat primul rand(1-7), iar apoi nu am luat de la 8 la 14 ci invers. Am luat 14 si respectiv 13, si cand mi-am dat seama de greseala am revenit la 8 si le-am luat asa pe restul pana s-a terminat randul si apoi le-am luat corect in continuare. Imi poate afecta cu ceva sau toate pastilele sunt la fel? As dori cat mai multe raspunsuri. Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi cam da trebuie sa le iei asa cum sunt ele scrise pentru ca este posibil in felul in care le-ai luat tu sa nu iti functioneze si sa te trezesti cu un bebe. sper sa nu fie si cazul tau.dar sa stii ca cu asta nu este de jucat.

| Arekandera a răspuns:

E normal sa le iei dupa cifre pentru ca fiecare pastiluta are o anumita doza de hormoni.cred ca ar trebui sa folosesti alta metoda contracteptiva pentru minim 7 zile. sper sa fii mai atenta pe viitor.

| Anonima11 explică:

Eu am mai intrebat undeva si doua persoane mi-au spus ca toate pastilutele sunt la fel si ca nu exista nicio problema. Sper sa nu am probleme. Multumesc pentru raspuns!