Iarta-ma ca iti zic, dar mi se pare ca te gandesti mult prea mult la lucrurile astea.
poate ca ea nu realizeaza ca e un pic ``mai rece``daca ma exprim bine.
cel mai sigur si ei ii e dor de tine, si te vrea langa ea, dr poate asta e genul ei.
mai retinuta.si nu stie prea bine cum sa se comporte.eu zic.sa nu ii arati ca ai anumite nelamuriri, pentru ca ai deruta-o.si nu prea trebuie.
asa suntem noi fetele.ciudate,cum zici tu.ca te atasezi de o persoana si traiesti o amestecatura de sentimente.si frica sa nu suferi oarecum.mai ales daca esti o fata mai nehotarata asa se intampla. dar daca ii dai incredere in ea o sa fie ok.
ce fata nu vrea un baiat care sa ii zica (,)ca o iubeste, ca e frumoasa, sa o alinte aa?
esti foarte bine asa. a trecut putin timp deocamdata.asa o sa ii dai incredere in ea.
si apaoi daca te-ai raci brusc si nu ai mai fii asa ``bun``ar observa lucrul asta.cum ai vazut ca te-a intrebat ce ai.
sa nu crei ca nu ii e dor de tine.nu stie sa arate deocamdata.deocamdata.
Buna!
Tu te porti exemplar si sunt sigura ca ea e multumita. Insa noi, fetele, cu cat ne aratati ca suntem iubite, cu atat vrem sa o faceti mai des, in mai multe moduri. Poarta`te normal cu ea, pentru ca, ti-am zis, e foarte bine. Cred ca toate avem complexe, insa langa persoana potrivita nu le mai percepem ca fiind asa "grave". Cu siguranta asta simte si ea. Rasfat`o mai mult, arata`i c`o iubesti, dar nu o lasa sa`si bata joc, c`ar fi pacat. Din cate ai spus si ea tine la tine, insa, in mod sigur, nu e genu` ei sa dea raspunsuri filozofice ca sa multumeasca pe deplin un perfectionist ca tine. Are in ea putina superficialitate. =)
Take care of you! Bucurati`va de relatie!
Ah, si bafta in noul an scolar!
Esti prea iubaretz cu ea ai grija sa nu se plictiseasca la un momendat de unj tip asa ca tine incearca sa nu o mai acoperi cu complimente de genu esti frumoasa sau vai ce bine arati pentru ca ea poate sa le cosidere lucru spunse doar asa ca sa fie spunse, si las-o mai usor cu ele...macar cateva zile sa vezi ce sp.bafta indragostitule
Daca e nu vrea sa ai unosti parinti nu o forat pentru ca va veti certa si pentru cate a facut pentru tine anseamna ca te iubeste cu adevarat daca ati ieste un sfat bun da-mi fundita pup. Succes