Asteapta cand iti vine randul nu se intampla cand vrei tu cand nu te astepti... ia id meu si mai vb nicoleta_the_best28 daca vrei binenteles
Hai, amice, trebuie neaparat sa ai prietena? Sunt atatea fete, poate ceea ce doresti tu, inca nu a aparut in fata ochilor tai. Asteapta, ai rabdare, cu siguranta iti vei gasi o fata care te va cuceri cu totul. Nu cauta, nu fa greseala asta, lasa totul sa vina de la sine...
Deci din raspunsurile voastre ce ar trebui sa fac acum ar fi sa stau linistit ca intr-un final va aparea o ea care ma va place fara sa caut eu.
Flav nu trebuie neaparat dar ma simt singur, iar cineva care mi-ar sta alaturi de mine m-ar bucura nu caut pe cineva doar pentru o relatie intima, anonim nu disper de loc ultima data am avut prietena acum 5 luni si m-a parasit printrun stupid telefon, iubirea vine cu timpul stiu dar chiar simt nevoia unei ea langa mine, cu dragostea, asa sunt eu nu depinde chiar de mine dar tot timpul mi s-au pus sentimente dupa un anumit timp, stiu ca nu exista fete perfecte, nu am pretenti, nu sunt urat dar totusi astept sa vina o raza in viata mea, probabil gresesc la modul de abordare a lor multumesc pentru sugestii.
Multumesc Nicoleta pentru sprijin, acum am dat add, multumesc inca o data.
Probabil ca in vise, dupa ce adormi... pentru inceput incearca sa nu mai disperi si sa nu mai cauti fata visurilor. accepta orice fata, asa cum e ea (desigur in limita pretentiilor pe care le ai si tu). si fata visurilor are tot doua maini, doua picioare, doi ochi, o gura si asa mai departe. fii mai relaxat si incearca sa gasesti fete in compania carora sa te simti bine, nu neaparat sa le iubesti... iubirea vine cu timpul