| adriang95 a întrebat:

Si una bucata intrebare pertinenta:
Ok, nu speram sa ajung sa postez aici desi raspund zilnic la intrebarile din categoria asta, dar situatia in care ma aflu ma face sa cred ca sunt prost...
Deci vorbesc de ceva vreme cu o fata pe Facebook (oh, god, no) dupa ce ea mi-a lasat un mesaj cum ca are ceva sa imi spuna. Pana aici totul e normal. Am decis acum vreo 2 saptamani sa ii cer numarul, dar a refuzat sa mi-l dea pe motiv ca nu da nr de telefon tuturor celor pe care nu-i cunoaste.

Deja treaba mirosea.
M-am repliat si am zis sa aflu cat de multe pot despre ea si aflu cu stupoare ca acel nume nu figureaza in clasa in care mi-a spus ca invata (de, am si eu cunostinte prin liceu). Am vorbit o noapte despre chestia asta si inca nici acum nu stiu care e adevarul... In acel moment ma gandeam cine mi-ar putea face o farsa atat de tampita, dar fara rezultat... prietenii mei nu mi-ar face asa ceva, cu colegii nu am treaba, am banuit alte persoane, dar fiecare avea un alibi perfect.

Timpul a trecut si acea persoana inca ma cauta (timp trecut - scuze, nu am setate diacriticele). Am inceput sa vorbim tot mai des, asa ca am zis sa o invit undeva...
Ei bine, de 3 ori a zis DA ca de fiecare data sa nu vina in ultimul moment, iar de fiecare data ea ma cauta dupa vreo chestie din asta cu scuze si tot felul de linguseli...

Deja au trecut 3 saptamani de cand o tin asa si intrebarea de foc: Ce Dumnezeu vrea asta de la mine?
Mentionez ca (,) contul de facebook nu este nou (nu are timeline).
Am renuntat sa mai cred ca e o farsa, dar am senzatia ca cineva "se joaca" cu mine iar de obicei inchei astfel de jocuri cu critici si injuraturi... Eu mai incerc o data si daca sa intampla la fel o sa incerc sa inchei totul cu calm. Pareri?

21 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Ori te place si ii e rusine sa dea ochii cu tine(asa faceam si eu cand eram mica imi faceam id`uri false si ma dadeam drept altcineva sau il sunam pe cel care imi placea ii dadeam intalnire si apoi ma duceam si il urmaream ascunsa undeva-normal bagam numai vrajeli, ca am 17 ani cand eu aveam de fapt 13, etc.ce fain, uitasem toate astealaughing ), ori pur si simplu nu are ce face si isi bate joc de tine.profilul de fb e real? adica sunt pozele ei, sau poze cu vedete?laughingvezi si tu ce prieteni mai are pe fb, daca aveti vreunii comuni..si nu o mai baga in seama pana nu iti spune adevarul.de 3 saptmani te-a luat destul de prost, pe bune.stai in banca ta si spune`i ca gluma ei nu mai are niciun farmec, si ca oricine ar fi te`ai plictisit de ea. apoi vezi cum reactinoneaza.dar nu o mai chema in oras si nu ii mai cere numarul de telefon.ps: poate fi si un "dusman" invidios pe tine (un baiat) care isi bate joc de tine.in plus, i ai dat prea multa importanta, ce naiba?

| neutrino a răspuns:

Se joaca (si) cu tine.

| adriang95 explică (pentru neutrino):

Joaca, joaca, dar 3 saptamani... nu se plictiseste lumea?

| xBya a răspuns:

Mai, asta e o fata din specia alora care se 'hranesc' din realtii online laughing. Nu o tine sa se vada cu tine, orice ai face. Ea traieste acolo si se multumeste cu un ':*' de la tine. Crede`ma pe cuvant, cunosc cazuri. Probabil ca nici nu iese prea des afara, n`are multi prieteni, etc. Mai intereseaza`te si tu ca din cate am inteles sunteti din acelasi oras.
Sau, mai exista o varianta. Poate e foarte timida (chiar daca pe net nu pare)si ii e frica sa se vada cu tine. Cati ani aveti? Era de folos sa mentionezi si varstele. Poate vine si ea cu o intrebare pe aici, gen 'Stiti... este un baiat, l`am cunoscut pe facebook, etc'. Eu tind sa cred ca e prima varianta ca altfel nu vad de ce te`ar fi mintit in legatura cu clasa.

| adriang95 explică (pentru xBya):

Varsta:
eu - aproape 17
ea - cu un an mai mare (cel putin asta stiu de la ea)
Sincer nu credeam sa existe astfel de persoane si desi tind sa iti dau dreptate sper sa nu fie adevarat (nu as suporta sa vorbesc cu astfel de persoane). Ea imi spune des ca iese cu prietenii, la petreceri, dar pare cam prostuta... Imi cere sa-i explic fiecare metafora, fiecare gluma pe care o fac si deja nu mai stiu ce sa zic. As vrea sa o cunosc macar, sa vad cu cine am de a face.
Legat de clasa, a spus ca nu isi pune "viata" pe facebook din cauza unor experiente trecute, asa ca (,) consider ca si-a pus alt nume pe facebook. Totusi, tind sa cred ca este cineva din liceu pentru ca stia unde invat (in ce clasa), ce diriginte am, etc.

| goshty a răspuns (pentru adriang95):

Daca zici ca ii explici tu glumele e clar ca e o incuiata si se da mare, doar ca sa nu iti dai seama cine e de fapt. Daca ai invitat-o de 3 ori si nu a venit niciodata, nu stiu de ce ar veni a patra oara. Mai bine te indepartezi de ea si o uiti.

| xBya a răspuns (pentru adriang95):

Clar laughing caz clasic de sindrom pe-net-sunt-cum-vreau-eu. Nu suna bine, stiu, dar ar trebui sa n`o mai bagi in seama. Din moment ce nu ai facut asta inca, fara sa te consulti cu noi, inseamna ca iti place cum arata, ca din cate ai zis mai sus nu te intelegi extraordinar cu ea. Dar vezi tu, si chestia cu pozele poate sa fie ceva nesigur. Varsta eu zic ca e fictiva, adica o fata de 18 ani... nu stiu, s`ar comporta altfel. Dar profilul ei cum e? Are multi prieteni? Aveti prieteni comuni? Cat despre iesit si petreceri... eu zic ca o chinuie imaginatia.

Nu e asta... Ideea e ca vreau sa stiu cine are curajul sa imi faca asta. Mi-am propus sa-i fac jocul pana la capat ca sa stiu de cine sa ma feresc si de cine nu (da, am intrat pe drept intr-un liceu plin de pile si fitosi si mi se pare normal sa vad ce ii duce capul). Apoi a devenit ciudat (nu ma asteptam sa dureze mai mult de o saptamana - doua, dar deja sunt 3), dar nu cunosc pe nimeni care sa aiba atata timp liber (bine, cunosc, dar nu il suspectez nici pe departe). De fiecare data cand am chemat-o am avut acoperire (adica in localul respectiv au iesit si prietenii mei, iar cand vedeam ca nu apare, imi luam o bere si "savuram" concertul), deci teapa de genul sa vina si sa rada de mine nu aveam cum sa iau...

Stai ca intre timp a mai aparut o varianta in mintea mea care s`ar putea usor confunda cu o tornada de ganduri si sperante incalcite laughing.
O a treia posibilitate ar fi, cum ai zis si tu, sa fie chiar in liceu cu tine si sa fie o fanatica nebuna si obsedata care, din lipsa de incredere de sine, nu are curajul sa te abordeze si sa ti`o spuna in fata. De aici a ajuns sa se dea drept altcineva din dorinta de a te cunoaste si a vorbi cu tine. Este posibil ca tu sa nici nu stii macar de existenta ei, iar ea sa aiba o pasiune 'ascunsa' pentru tine. Din aceasta cauza, deduc eu, nu are curaj sa se apropie in vreun fel mai mult de tine. Incearca sa-ti aduci aminte, poate dai peste ceva ce nu ti s`a parut 'suspect' la vremea respectiva si s`o demaschezi. Hai noroc! laughing

laughing ma crezi sau nu, am banuit pe cineva, dar nu se potrivestein poveste deloc... Mai e si ideea cu numele fals pe facebook, dar nu e nimic sigur sau credibil... straight face

Batalia se da intre prima si ultima varianta. Alta nu prea vad sa fie thinking In orice caz, nu sunt atat de bine in cunostinta de cauza cum esti tu, asa ca nu pot sa`mi dau cu parerea. te-am ajutat, ti-am dat cateva idei, acum e randul tau sa pui lucrurile in balanta si sa cantaresti cu atentie fiecare detaliu. Bafta & simte`te liber sa ma cauti in caz ca ai vreo nelamurire, etc.

| goshty a răspuns:

Eu cred ca vrea sa se foloseasca de tine si atata tot. Poate ai ajutat-o la ceva si mai are nevoie de tine din cand in cand, dar nu ca sa deveniti prieteni, ca are pe altcineva si nu asta e problema ei.

| adriang95 explică (pentru goshty):

Nu am ajutat-o cu nimic... practic nici macar nu o cunosc.

| dragonladyflame a răspuns:

Eu cred ca vrei cam multe si anume sa afli cine este.din tot ce ai zis mie imi pare o mincinoasa mare.si zic asta deoarece am avut bafta sa am in cercul de cunostinte o asemenea fata, care mintea, avea profiluri false, se dadea mare si mintea adeseori in legatura cu varsta si terioriza baietii care ii placeau.si avea 14 ani(pe atunci). cand am citit automat m-am gandit la ea. fata asta de care zici ar putea fi o astfel de fata cu probleme.zic ca nu are sens sa afli cine e. poate ea se delecteaza ca ii faci planul si te complici atat de mult.nu o mai baga in seama. sfat:astfel de specimene pot parea foarte inocente si pot parea ca zic adevarul.teapa..umila mea parere.tu faci cum crezi.bafta.

| denisa2003 a răspuns:

1.poate vrea sa isi bata joc de tine.2.e o fanatica.3.e rusinoasa.4.nu are incedere in cineva pe nu il cunoaste.5.nu ii place de tine. dar ca sa imi pot da seama trebuie sa stiu intrebarea pusa de ea pentru tine

| adriang95 explică (pentru denisa2003):

Ce intrebare?

| denisa2003 a răspuns (pentru adriang95):

Pai ai zis ca intr-un mesaj ti-a scris ca vroiasa iti spuna ceva

| adriang95 explică (pentru denisa2003):

Asa a inceput "povestea", adica nu cu "buna, ce faci" ci cu friend request+vreau sa iti spun ceva

| denisa2003 a răspuns (pentru adriang95):

Ok deci pana la urma ar trebui sa o intrebi ce anume vrea de la tine

| Bella20 a răspuns:

Pai eu zik..ca si la prieteni de poti asteptaoh go on..Sh nah.ar trebui sa o termini. sa nu o mai bagi in seamastraight face..Sa o blochezi pe fb:*.Sh sa nu mai ai nici o legatura cu ea. Poate daca era cu adevarat cnv..se intalnea cu tinestraight face.Sh da poate. avea un fb ..mai vechi sh si-a schimbat numele sh a sters pozeleee..sh si-a facut un fb s-a prosteasca lumea.:*..Asa sa faci..cu calm rezolvii orice:*..Baftaa!

| adriang95 explică (pentru Bella20):

Prietenii nu au cum sa fie, pentru ca nu am genul ala de prieteni + a vorbit cu mine in timp ce ei aveau BAC-ul, iar restul erau la tara (unde internet ioc).
Exista oameni care ar pierde zilnic timpul doar ca sa faca misto, chinuindu-se sa vorbeasca de pe telefon?