Inteleg ce vrei sa spui. Da. Si imi dau seama si de ce se poarta asa. Si realizez si gandurile tale. Am trecut prin asa ceva. Fata asta te considera simpatic. Si pentru ea esti o companie placuta. Ii place sa isi petreaca timpul cu tine. Si vrea sa te faca sa intelegi asta. Daca uneori asteapta ca tu sa faci primul pas este pentru ca vrea sa te incurajeze. Nu cred ca e chiar copilaroasa. Mai degraba capricioasa. E genul careia ii place ca totul sa depinda de ea. De asta ii place ca ea sa propuna ce sa faceti vazand ca tu nu prea ai idei. Oarecum isi ia rolul barbatului in relatie intr-un mod discret incercand sa nu te ofenseze pe tine. Nu vrea sa te simti prost. Ar fi unele chestii de schimbat. Dar chestii minore. Ce-i drept aveti o relatie draguta. Nu cred ca daca se termina si maine ar fi ceva de regretat. Ea e un pic asa mai copilaroasa dar intr-un fel matur. Mai degraba genul ala de orgoliu pe care il arata din cand in cand. Ca si cum iti arata ca e draguta si te place. Dar totodata iti arata ca daca o dai in bara si nu stii sa te porti nu va ezita sa caute mai bine. Deocamdata ii placi se pare si asta e important. Dar ai grija. O astfel de fata vrea un om sigur pe el. Trebuie sa iti asumi decizii si responsabilitati. Sa ii arati ca poti fi si tu pe masura asteptarilor ei. Atlfel e posibil ca dupa un timp sa considere ca nu e de ajuns ca esti dragut. Chit ca ar fi frustrant si nu ar fi in regula nici pentru ea. Succes!
Eu zic ca esti un baiat ok daca spui ca te porti asa de frumos cu ea si o iubesti. Testeaz-o si tu din cand in cand, vezi ce gandeste.
Poate intr-adevar tine la tine sau se joaca.
Pai faci bine ce faci nu trebuie sa iti schimbi fata esti ok daca ei nu ii plac baieti smekerasi nu te schimba. si ar fi aiuria sa o ti de mana p ea si sa te uiti dupa altaiubeste-o dar nu exagerat ca nu sti cum nu e bine sa iubesti uh pentru aman2
Nu inteleg cum gandesti, e prea multa contradictie. pana la urma, e copilaroasa si nu-ti place, sau iti spune ca te iubeste si se poarta frumos cu tine dar tu nu esti multumit?
cred ca fie esti putin paranoic, fie nu stii ce vrei. si daca tu nu stii ce vrei, ea cu atat mai putin. ia-o mai moale, ca daca continui cu ideile astea, vei ramane singur si o sa meriti sa ramai singur. vorbeste cu ea, spune-i ce crezi, ce simti, nu intrebari stupide gen "iti plac baietii nu stiu cum? " la care ea nu stie ce sa raspunda sa nu te supere.
Daca esti asa cum te.ai descris, inseamna ca fata e foarte norocoasa. si sa stii ca mariana are dreptate. poate e mai rusinoasa si ii e frica sa razi de ea daca iti spune ca te iubeste.las.o ca o se simta ea mai bine, mai relaxata si atunci cu siguranta ea isi va exprima sentimentele mai bine.
Daca esti cum zici tu, esti un baiat suuper tare, si multe fete si-ar dori sa fie cu unul ca tine, dar din ce zici tu de ea, poate e din cauza ca emai timida si nu poate sa isi arate sentimentele, ii place sa fie abordata de tine, nu fii rau si tu la inceput fii tu ala intelept, daca tot asa se v-a purta, adica mai rece, fii nesimtit
te puup:*
De ce ca te porti asa? nu nici decum. ar fi bine sa vorbiti despre asta.despre asteptarile ei ale tale. poate e timida de aia nu reactioneaza cum vrei. poate ii frica sa zica te iubesc ca ii frica ca razi de ea sau ce stiu eu alte chestii
ar fi bine sa vorbiti despre asta sa rezolvati sa-i spui ce asteptari ai si tu.intr-un mod placut
cu siguranta nu se va supara din contra daca zice ca tine si ea la tine va face tot posibilul sa-ti faca pe plac
succes
Remusopen întreabă: