I-as zice o data de 2 ori. daca nu intelege ma iau si plec. dar putem bea si cot la cot
Urasc barbatii violenti la fel de mult cum ii urasc pe oamenii care exagereaza cu alcoolul. Dar in situatia asta tu esti mai rau...ea a gresit ca a baut, dar tu ai gresit ca ai lovit-o. Daca aveai ceva in cap nu o bagai in seama. Dar na...toti va credeti hercule!
Daca ea nu este in stare sa se respecte pe ea, atunci nu cred ca poate fi in stare sa te respecte si pe tine.
Nu aş da în ea, i-aş spune dacă vrea să o duc acasă, dacă nu, îi spun calm să uite de mine.
Calm amice, calm.
Eu nu as fi lovit-o deoarece si daca o lovesc si daca nu tot asa va ramane.As fi asteptat sa vina a doua zi si sa fie treaza ca sa ii pot explic unde a gresit si de ce sa nu mai consume alcool cand este in societate.Este doar parerea mea.Bafta in continuare!
Du-o pina acasa si a doua zii aminteste-i de tot.Sint precis ca ea atunci isi va musca din degete.Eu tot nu sufar sa imi vad prietena beata sincer.
Eu te vad om serios, daca vezi ca nu se intelege de vorba buna, nu o bate, las-o sa se duca-n drumu mare.
Sunt fete destule, linistite si destepte, deschide ochii larg.
crin,
In general cu violenta nejustificata nu sunt de acord, insa cred ca de data asta si-a meritat-o. Eu insa as fi facut lucrurile diferit, as fi luat-o de par si as fi dus-o acasa si-as fi plesnit-o ca s-ar fi trezit din betie, ca sa stie de ce are ochiul umflat si sa stie sa nu faca si data viitoare la fel. Da' as fi plesnit-o biniditat.
Nu trebuia sa dai in ea Oh. Cereti scuze de la ea. Chiar daca habar n-are despre ce vorbesti si incearca sa ii ti un discurs serios despre asta, ca data viitoare sa fie mai retinuta cand vine vorba de alcool. Bafta.
omgxlykexrawr întreabă:
EuSiCuMine întreabă:
Joker3134 întreabă: