| Kristinake a întrebat:

Si vreau sa ma schimb.si cand spun asta nu ma refer la fizc.si psihic! am trecut prin multe am suferi am avut necazuri am pierdut persoane dragi si vreau sa o iau de la capat! vreau sa ma schimb sa fiu multumita de mine sa fiu respectata si sa am mai multa incredere in mine! cum sa fac. vreau sa imi fac noi prieteni dar de unde sa incep? cum sa ii cunosc? cum sa imi schimb viata?
Scuzati categoria, insa e cea mai populara.

2 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Poate ca este cam exagerat dar acest video m-a ajutat big grin

| ColorfulDreams a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie.am trecut prin foarte multe necazuri si am pierdut persoane pentru care as fi facut orice.si lucrul pe care mi.l doresc este sa ma schimb
eu am rugat o prietena care ma cunoaste foarte bine sa imi scrie pe o lista atat calitati, cat si defecte, iar eu la randul meu am scris aceeasi lista despre mine.incearca lucru asta sa.l faci pe parcursul a mai multor zile si numai dupa ce esti sigura de acea lista compar.o pe a ta cu cea pe care a scris. prietena ta. urmatrul pas e sa faci din defectele tale calitati.iar cu prieteni eu zic sa iesi in locuri noi sa cunosti lume noua.dar orice ar fi ai incredere in tine si zambeste chiar daca iti vine sa plangi pentru ca mai repede atragi simpatia celorlalti cand razi. oricat de greu ti.ar fi in unele momente nu te incuia in casa si nu rupe legatura cu prietenii pentru ca asa inrautatesti lucrurile.si inca un lucru gandeste.te bine si pune.ti ordine in ganduri si abia apoi incepe sa te schimbi, chiar daca o sa fie un lucru poate greu si care o sa dureze ceva vreme la final o sa fi fericita

ai grija de tine si sper sa te ajute ceea ce ti.am zis >:d<