| Dia a întrebat:

Siiii m-am indragostiiit` >8-.
Bun. deci laughingImi place un tip, cu un an mai mic decat >mine.:".
Si el bate apropouri mereu ca de cine imi place, ma complimenteaza, si mi-a spus ca sunt singura caruia i poate spune tot ce are pe suflet. Bine eu sunt putin mai >plinuta:" dar lui i plac fetele de genu asta, el a spus-o.
Noi ne intelegem f bine, suntem prieteni buni, si mi-e frica sa nu stric asta daca nu`i place de mine.
Faza e... cum sa-ii spun? Maine ma intalnesc cu el la volley [facem volley impreuna] si nu stiu cum sa-i spun... [am vb la tel cu el. si i-am spus ca maine ii spun de cine imi place.]
Deci va rog, HELP, cum s-o fac? E prima oara si nah >:"!
Funda mare mare :*

Răspuns Câştigător
| Raul1510 a răspuns:

El deja stie ca il placi, iti garantez!winking Lucrurile astea se simt, nu se spun.

| Dia explică (pentru Raul1510):

Ai dreptate laughing.
Am vorbit cu el prin mesaje, si m-a intrebat de multe ori de cine imi place, si i-am spus detalii, si a zis ceva gen "eu sunt:X". si apoi l-am intrebat si eu de cine, i place. si a spus ca de mine, dar urmatoarea zii se purta cam ciudat cu mine sad. parca nici nu i-as fi spus. sad... nu stiu ce sa mai cred acum, a zis ca i place de mine sa fie dragut sau chiar i place. oricum tipu e si el mai timid. blushing

| Raul1510 a răspuns (pentru Dia):

Nu e sigur pe propriile sentimente, mi se intampla si mie cateodata. big grin

| Dia explică (pentru Raul1510):

Si ce sa fac? nu stiu si eu is timida, cand il vad nu prea is genu sa-i sar in bratelaughing!, adica as fii in stare, da nah, e mereu cu gasca lui si no...

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Fa ti curaj si spune i ca de fapt de el iti place, nu i mare lucru sa i zici

| Sava30 a răspuns:

Este clar ca e atras de tine, parerea mea este sa-i ceri prietenia, desigur daca doresti acest lucru.

| karolincik a răspuns:

Scriiei pe o foaie si spune-i sa o citeasca dupa e pleci. succes

| GabytzaPapusika a răspuns:

Poi spune-i... cum iti vine si sa nu minti ca, cateodata baieti sufera daca fata il minte. sper ca te-am ajutat:*

| Animatrix a răspuns:

Mi sa mai intamplat si mie.Nu e usor dar trebuie sa incerci sa ii spui cu curaj z^_^z Daca eziti iti vei face mai mult rau.Ca de exemplu eu acum nu pot sa spun mai nimic si sunt mereu inchisa in mine.Nici parintilor nu le pot spune tot ce e pe sufletul meu asa ca te sfatuiesc sa faci asta cu curaj si vei avea succes mereu^.^

| andreea2598 a răspuns:

Eu zic sa-ti asculti inima pentru ca ea stie cel mai bine ce trebuie facut.asa ca incearca si poate vei fi impreuna cu elwinking