Timpul va rezolva totul.Am trecut si eu prin asa momente.El a trebuie sa fuga dupa tine, nu tu sa faci toate chestiile dragute.Lasa sa se simta mai rau.Sa inteleaga ca tu esti unica. Daca nu, vei suferi un timp dar apoi vei vedea ca te simti mai bine. Daca el simte ceva pentru tine cu adevarat, el va actiona pentru a nu te pierde. Daca nu, nu e sortit pentru tine.
Paraseste l nu i de tine! Esti prea draguta si finuta sa ai langa tine asemenea personaj!
Pai eu stiu ca daca iubesti o persoana, nu ii faci rau. Daca totusi ii faci rau, se iarta doar daca este din greseala. Dar este imoral ceea ce a facut! Pai cum sa iti arate poze cu fosta? Eu in locul tau nu l.as mai baga in seama, mi.as ocupa timpul liber cu altceva si apoi mi.as gasi pe altcineva. Este o iubire de moment, va trece destul de repede, stai linistita!
Buna! M-am simtit nasol cand am citi! De obicei cand vb cu el vb si pe la ore tarzii (te intreb ca sa te asiguri daca mai este cu prietenii acasa)? Daca da, poti sa ii lasi un msg in care sa ii spui ca te-a sunat mama ta si te-a chemat urgent acasa sau daca mai aveai ore poti spune ca a venit o colega sa iti spuna ca un profesor te cauta si trebuia sa pleci!
Scz, vr sa iti mai zic... Si trebuia sa pleci repede! Cerei scuze si spine ca il placi foarte mult si iti pare rau! Apoi la scoala poti sa ii dai un puipic si sa ii ceri ca va impacati! Spune-i ca iti pare foarte rau!