| geoiulia a întrebat:

Simt ca cerul a cazut peste mine.Sunt atat de trista incat nici sa vorbesc nu mai am putere. Din intamplare am dat pe facebook-ul unui baiat, prieten cu fostul meulove struck.pe care inca il iubesc cu toata fiinta mea, il iubesc de 3 ani, dar nu mai avem nici o sansa impreuna.Am vazut o poza cu el si cu o. nu stiu daca se poate numi fata, pentru ca e groaznica! Sincer, si nu o spun din rautate sau invidie, e purul adevar. Ei bine in poza aia se sarutau, am vazut poza de nenumarate el pana m-am convins el. Mi-au dat lacrimile, si senzatia aia de rau deja s-a instalat si nu reusesc sa scap de ea. Uff. e asa de trist.Ati simtit vreodata ca toate aripile vi se taie? Nu m-am mai simtit de foarte mult timp atat de rau.Ati trecut prin asta?

Răspuns Câştigător
| d1onn5o a răspuns:

Capul sus, nu te merita baiatul ala. Uita pe fata aia, sunt o gramada de fete ca ea care nu merita nimic, si putine care merita totul, dar de obicei cele din urma sunt greu de gasit sau ignorate.Asa ca, fii atenta nu stii cand va trece prin fata ochilor tai cel care te va face fericita.

3 răspunsuri:
| MariiLetz a răspuns:

Probabil esti prea buna pentru baiatul ala...viata merge in continuare, o sa iti treaca.

| noi3 a răspuns:

Yup.

dar ai grija de tine.
totul va fi bine.
vei vedea happy

si... iarta.
si pe tine happy

| Ðÿdy a răspuns:

Nu am simitit asta dar totusi...
Daca este deja cu o fata ar trebui sa uiti de el, nu te maerita
Bucura'te ca nu a mai gasit o fata la fel de frumoasa ca tine(da oricum nici nu stiu um arati)
Succes!