| ghost0 a întrebat:

Simt ca dau prea mult în relație. Isi poate pierde respectul fata de tine? Persoana este mai individualista decât mine, am observat printr-un exemplu ca, dacă ar fi ca mie sa nu îmi meargă nu tocmai bine si ei sa ii meargă mai bine de atât în momentul actual, ea s-ar pune pe primul loc și ar alege varianta cea mai profitabila vorbind de lucruri mărunte, nu majore de exemplu viață și moarte etc. Nu o văd destul de săritoare în anumite momente așa cum sunt eu pentru ea, nu prea se simte o solidaritate sa ne meargă bine la amândoi și se văd oarecum semne cum ca ea m-ar crede la un nivel mai scăzut decât ea. Eu ca persoana, dacă e sa fac un lucru în viață, îl fac în proporție de 100%. Imi dau toată silința ca acel lucru sa făcut cât de bine se putea face, fie în partea academica, hobby-uri, sport sau relație. Poate fi aceasta chestie distructiva?
Multumesc anticipat pentru toate comentariile.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E foarte aiurea cand aveti stiluri de atasament diferite, se ajunge relativ repede la frustrari din partea unei parti, in acest caz tu. Daca in ecuatia aceasta intra si superioritatea sau lipsa simtului de echipa, atunci relatia e pe duca, imi pare rau.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai dacă relația pare să te consume puțin câte puțin și nu puteți ajunge la înțelegere,e mai bine sa o lași să își găsească pe altcineva și tu,de asemenea,pe altcineva.
Daca simți că oferi prea mult și nu primești la fel de mult,poate că chiar ai oferit prea mult.
Și mai mult de atât,iubirea presupune un schimb de energie,de ceva,orice,iar dacă nu e reciproc,poate că nu e chiar iubire și probabil că tu ești cel care oferă,iar ea e cea măgulită și atât,adică poate te considera nesemnificativ, nu știu, doar zic.
Adică mă gândesc că ea s-o fi pus pe vreun piedestal, in timp ce tu ești obligat să ii oferi totul, iar ea nu prea.
Nu știu, dar cam așa sună situația ta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

în ziua de azi nu merita sa te mai complici, în ziua de azi e la moda cearșaful