Nu tine la tine. daca tinea la tine nu se comporta intr-un asemenea hal.nu cred ca te merita!
Vroiam sa-ti raspund serios, cand la urma vad expresia: ''sa-i dau papuci?''
Mda. Fa ce vrei, ce mai conteaza, oricum zilele viitoare esti cu altul.
Posibil sa aiba pe altcineva, dar nu-i da papucii asa din senin. Vorbeste cu el, intreaba-l de ce este asa distant in ultima vreme si roga-l sa-ti raspunda la cel mai serios mod posibil. Dupa raspunsul lui iti vei da seama daca mai merita afectiunea ta sau nu.
Succes.
Stii care e treaba...genul asta de baieti nu ne merita!
Simt si eu asta pe pielea mea.Pe mine ma tine de rezerva, in caz ca nu-i mai merg "afacerile", chestia e ca eu sunt mai razbunatoare si vrea sa-i platesc cu aceiasi moneda, poate realizeaza si el ca sunt prea buna pentru el.
Nu-l baga nici tu in seamna, ignora-l total, ia-l la misto, fa-l de tot rahatul de fata cu prietenii lui, da-te la prietenii lui, orice, numai sa-l faci sa se simta cum te simti si tu acum.
Poate ca nu gandesc bine, de fapt sunt sigura de asta, dar vreau sa-i arat cum m-am simtit eu acum cateva zile.
Bafta.
Inceraca sa te evite.
Ignoral un timp trateaza-l cu indiferenta.
Ai sa vezi ca il va durea si isi va da seama ca nu esti fraera cum spui ca crede el si. Daca nu se schimba si e la fel dai papuci ca nu merita sa stai cu el.Sa isi bata joc de tine...