| alexandra00000 a întrebat:

Simt ca iubitul meu s-a cam plitisit de mine...ce pot face sa aduc ceva nou relatiei?

15 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Sa schimbi iubitul

| Azµre a răspuns:

Dacă te iubește nu se plictisește de tine, doar nu ești o jucprie de care să se plictisească, fi-ți serioși.

| kristinne a răspuns:

Pote ca e o perioada ma dificila si va trece, eu zic sa mai astepti putin.

| Razvann97 a răspuns:

Discuta cu el ce te deranjeaza, FITI SINCERI unul cu altul. Spune-i ce te doare si rezolvati problema! happy

| jessikz0r a răspuns:

Nici-un raspuns interesant...eu zic c-ar trebui sa incerci sa faci lucruri noi alaturi de el, sa schimbi putin treburile pe care le faceti zilnic, locurile de intalnire de exemplu, propune-i sa iesiti intr-un club ceva, sau intr-o cafenea noua sau mai stiu eu ce chestii iti vin prin minte. Sunt atatea de facut! Sigur nu le-ai facut pe toate! In materie de sex iar poti schimba, fa ceva ce n-ai mai facut pana acum. Asta probabil il va face un pic mai atent si ii va placea, sunt convinsa! Iti doresc succes.

| blond a răspuns:

Părerea mea este sa îți găsești un iubit care chiar te merită cu adevărat, care nu se plictisește de tine si îi face plăcere sa petreacă cât mai mult timp cu tine.
Iar daca chiar vrei să aduci ceva nou relației este să stai de vorba cu el, sa discutați si dacă ceva nu merge atunci nu merită sa continuați.

| h3r a răspuns:

Nu cred că mai poţi face nimic.

| bluedeyutssa a răspuns:

Dupa o anumita perioada intr-adevar poate aparea o anumita monotonie. deci incercati lucruri noi impreuna. Locuri noi, activitati noi...

| catanutza93 a răspuns:

Comunicarea e cea mai buna rezolvare

| relian a răspuns:

Daca nu faci sex este si normal sa se plictiseasca. Iara daca faci atunci nu esti buna pentru meseria asta si la fel se plictiseste.Ce sa faci, aia e ca nu prea ai ce face, decit sa cauti un iubit cu care sa te potrivesti asa cam la toate si atunci nu o sa mai apara plictiseala asta.

| SyndicateW a răspuns:

Daca s-a plictisit de tine nu te iubeste deci nu il poti numi iubitul tau.

| MiruD a răspuns:

Poate nu ii oferi ceea ce el isi doreste, si tocmai de aia s-a plictisit de tine. Ofera-i ceva "actiune". Bafta.

| Alexandru0007 a răspuns:

Pai ce ai facut pana acum? fa-i un oral in parchappy ia-ti o lenjerie noua, mergeti la un restaurant...la un film, etc

| RAY a răspuns:

Sasi cauti altu

| klauss25 a răspuns:

Sex oral, anal laughing