E clar ca tipul nu prea are vreo treaba cu tine si nici nu vrea sa aiba.Stii bine ca dragoste cu forta nu se poate si din cate vad, nici insistentele nu te vor ajuta.Un sfat:gaseste pe altcineva pentru ca daca insisti la asta, o sa suferi mult mai mult cu timpul. Daca ar fi fost deja o relatie intre voi, da, ar fi meritat sa mergi pana la capatul pamantului...dar asa.
Nu stii cata dreptate ai ♥
Am trecut prin ce treci tu cand eram in clasa a7a.Imi place de un soarece blond care imi era coleg.Il adoram da` el imi dadea niste replici de ma punea jos, nu puteam dormi noptile si incepusem sa-l urasc.Ne-am intalnit dupa cativa ani cand amandoi deja crescusem destul de mult si atunci roata s-a intors.Probabil peste ceva vreme asa o sa patesti si tu si atunci depinde de tine daca o sa vrei sa fii cu el sau o sa ai pe altcineva.
Problema e ca noi ne schimbam cu timpul.Acum poate nu-i place de tine dar poate mai tarziu isi va schimba parerea.Nu se stie niciodata.
Cati ani ai acum? nu te supara.
17
Eu mi-am rezolvat problema de acum 1 an jumate Aveam pe cineva de un an jumate, baiatu` a inteles si acum are si el pe cineva de 1 an jumate, eu de 3 ani.Totul e bine si frumos. Daca era soarece atunci n-am ce-i faceImportant e ca acum suntem fericiti amandoi
Fiecare se simte asa cum este. Puteai sa pui chiar mai multe emoticoane, poate aveai sanse sa impresionezi pe cineva.
Ai pus intrebarea gresit cum ar fi fost sa te prefaci ca ii citesti in palma si sa tragi o poveste de ce-a ce vezi tu acolo? O sa-ti treaca repede "dragostea" asta
Cred...
Sa nu fi trist Viata merge inainte si fete dragute tot o sa gasesti
Si mie mi s-a intamplat, te inteleg..se pare ca nu ai ce face. Sper sa iti treaca cat mai repede.Numai bine :*
Pei incearca sa treci peste, sa incerci sa il uiti si sa iti gasesti un hobby care sa iti placa pentru a putea sa iti iei gandul de la el...eu te inteleg mi s-a intamplat si mie dar am reusit cu timpul sa trec peste imi pare rau pentru tine dar incearca sa iti gasesti pe alt cineva, succes