| tweety_8071 a întrebat:

Simt ca mor.sadnu am fost niciodata mai trista, omul pe care il iubeam m-a ranit asa tare. l-am prins in pat cu alta, l-am vazut cu ochii meisadera beat dar asta nu-l justifica cu nimic mi-a cerut el iertare dar nu pot sa-l iert desi il iubescsadam aflat despre el lucruri groaznice ce le-a facut inainte sa fim impreuna, acum mi-am dat seama ca nu l-am cunoscut niciodata cu adevarat si nu aveam cum, deoarece cu mine se comporta extraordinarstraight facevreau sa-l uit dar mi-e foarte greu, nu pot trece pestesadas vrea un sfat de la voi.mersi la toti:*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa ca aici primesti sprijin si ai sa treci peste cu timpul, si lui ii va veni ceasul problemelor in viata.

| wildthing a răspuns:

Da-i o sansa si altui baiat sa iti cucereasca inima. Stiu ca acum crezi ca e imposibil sa iubesti pe altul, dar experienta m-a invatat ca intotdeauna exista loc de mai bine...trebuie doar sa deschizi ochii si sa te uiti in jurul tau.

| Cătălina a răspuns:

E foarte trist ceea ce spui. Timpul le rezolva pe toate, gandeste-te ca el nu te-a meritat nicio secunda.Trebuie sa ti-l scoti definitiv din cap si din suflet, bineinteles cu o vointa de fier. Toate trec pe lumea asta, asa ca nu iti fa griji. Vei vedea ca vei da peste cineva care sa te merite cu adevarat, nu dispera, nu e totul pierdut. Bafta!

| ELLSSA a răspuns:

Da,e cazul sa il uiti si ai face bine sa nu te mai gandesti la el.In minte sa iti vina doar acea imagine si lucrurile auzite despre el.
Nu are rost sa te minti singura, stiindu-l asa "perfect" cum era inainte de a-l cunoaste mai bine.

| oanawww45 a răspuns:

Buna happy! Gandeste-te ca sunt o groaza de barbati pe lumea asta crezi ca nu vei gasi altul? Unul care sa te respecte si pretuiasca? Vei gasi iti spun eu... Nu sti cum sa iti iei gandul de la asta? Gaseste-ti hobby-uri sa cea ce-ti place iesi cu prieteni, distreaza-te! Eu de exemplu, ma descarc desenand si uit de probleme. Multi barbati sunt infideli si acesta e unul din ei inseamna ca nu te merita! tu il iubesti iar el se culca cu alta ia-ti gandul de la el facand ceva ce iti place gandeste-te ca vei intalni unul calumeawinking Nu esti singura caruia i s-a intamplat acest lucru. Stiu femei care au spus ca '' Nu voi plange pentru jigodia aia! '' si ele si-au inceput o noua relatie care merge foarte bine si chiar s-au si casatorit! Baftahappy

| andrei213 a răspuns:

Vrei sa scapi de el 1 ori bagi cutitu in el ori il impusti daca ai pistol sau ii pui pe uni sa il bata si le dai bani ce ***