| victoriapapi a întrebat:

Simt ca nu mai poot, este vreun psiholog pe aici?

15 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu sunt psiholog insa asta am de gand sa ma fac. happy Nu trebuie sa-ti fie rusine, toti de pe acest site au intrebari.Toti avem nevoie de ajutor la un momentad.Pai acum, am si eu o intrebarebig grine ce v-ati separat? Ce v-a determinat sa faceti acest lucru?

| Rayyy a răspuns:

Buna,
Ai putea sa imi trimiti un mesaj daca vrei. Nu sunt psiholog, insa si oamenii obisnuiti pot da un sfat bun! Si pot sa spun ca ma pricep. happy

| Flav a răspuns:

V-ati casatorit dupa 4 luni ce v-ati cunoscut? Pai ce asteptari sa ai acum? In 4 luni ai reusit sa-l cunosti foarte bine ca persoana, sa-i vezi familia, sa vedeti daca sunteti compatibili sub acelasi acoperis, sexual si psihic? Eu spun c-ai fost amagita de vraja cunoasterii si te-ai imbatat cu parfumul ghicocelului de primavara. Casatoria nu e o joaca, este un moment important si decisiv in viata unei persoane. Daca te-ai grabit, acum cine-i vinovat?

| melyyy a răspuns:

Spune problema ta si asa te putem ajuta fiecare cu cate un sfat happy dar daca u nu spui nimic...

| melyyy a răspuns:

Nu sunt eu vreo experta in casnicii dar cred ca ar trebui sa te stapanesti cumva, sa nu te mai enervezi atat de repede happy pune-te in situatia lui, cum te-ai simtii? nu prea bine nu-i asa? incearca sa gandesti si altfelwinking poate te poti duce la vreun medic ceva si te-ar putea ajuta sa devii mai calma ( si eu tot o fire mai nervoasa sunt sad )
parerea mea este ca ar trebui sa vb deschis cu sotul tau si sa-ti ceri scuze pentru cele intamplate...sunt sigura ca te va intelege big grin

| Foxy_3377 a răspuns:

Daca ne-ai spune si ce anume nu mai poti... te'am ajuta
Posteaza ceva cu ce anume nu mai poti happy

Răspuns utilizator avertizat
| mikilaina a răspuns:

Buna ziua, aici nu stiu daca exista un psiholog. Pentru a vorbi cu un psiholog despre problemele tale, face to face cu psihologul si fara sa se faca publica discutia voastra iti recomand sa intri pe www.topexperti.ro - primul site care ofera consiliere psihologica online (pe un chat care se aseamana cu messengerul). Aici vei gasi aproximativ 25 de psihologi pregatiti sa te ajute, sa te indrume, sa iti ofere sfaturi si idei pentru solutionarea problemelor tale. Numai bine

| victoriapapi explică:

Ok, pai e o poveste lunga... si mi rusine... m-am separat azi de sotul meu si nu stiu ce sa fac?

| victoriapapi explică:

M-am casatorit in august anul trecut ne stiam inainte cu 4 luni am inceput relatia, dupa casatorie am avut numeroase certuri eu sunt mai nervoasa din fire, si el este prea calm asa era la inceput de fapt... dar eu din cauza problemelor sunt f nervoasa vb urat...si azi ne-am certat urat si a plecat, nu stiu ce sa ma fac numai pot eu eram nervoasa si il rugam sa ma lase dar el intindea coarda si ma intreba dar eu cand sunt nervoasa nu pot sa vb, asa ca l-am trimis acasacrying(

| victoriapapi explică:

Mda, ne-am grabit cu casnicia, acum a plecat si este f nervos vb urat ma ameninta

| victoriapapi explică:

Mda, este calm, si bun, dar exagereaza si nu imi place nici atat sfintenie. ce-i prea mult strica, hai acum ziceti si voi facetima in fel si chip, dar eu nu mai pot nici asa, o sa vad eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aseazate pe spate si spune-mi ce ai pe suflet... apropo nici eu nu mai pot... dupa aia facem schimb?batting eyelashes

| Raluca_5136 a răspuns:

Apoi. poate sa fie psiholog pe aici, daca nu ne spui ce ai.

| adrienutza a răspuns:

Ce ai patit?
nu stiu nu st psiholog insa ma pricep cat de cat ce ai patit?

Întrebări similare