Buna!
Ciudat. Prietenii lui te urmaresc dar motivul mi se pare copilaresc. Cum sa il lasi in pace daca te-ai certat cu el? Cred ca ar trebui sa va impacati, sa vorbiti din nou, doar sunteti prieteni. Poate te ajuta sa lamuresti situatia. Nu stiu daca a fost motivul pentru care v-ati certat dar nu poate fi ceva foarte grav.
Ne-am certat dintr-un lucru, mai banal să zic. Eram foarte buni prieteni şi tot timpul ieşeam împreună şi lumea credea că suntem împreuna şi aşa credea şi băiatul pe care-l plăcea şi fata pe care o plăcea el, şi de asta ne-am certat.
Băiatul pe care-l plăceam*
Ai dreptate, e un lucru banal. Eu cred ca o sa va impacati, si spun asta din experienta pentru ca o prietenie frumoasa nu se evapora dupa o simpla cearta. Fata pe care el o place va intelege pana la urma faptul ca voi doi sunteti simpli prieteni si daca il place si ea va trece peste aceasta neintelegere. La fel se intampla si cu baiatul pe care tu il placi.
Ideea e că asta s-a întâmplat acum ceva timp şi mi-e nu mai îmi place de acel băiat şi nici lui de acea fată...
Mie*
Interesant Si nu te-ai gandit sa faci un pas spre impacare?
Nu prea cred, adică am încercat cam acum 2 săptămâni să vorbesc cu el dar m-a ignorat şi pe facebook şi pe mess, mi-a închis la telefon, am fost la el la bloc şi am sunat la interfon, a răspuns maicăsa şi a zis că nu-i acasă, l-am aşteptat cam 3 ore jumate în faţă la el la bloc dar nu a apărut... Nu mai prea pot da de el... Deci renunţ.
S a suparat fara motiv. da, tu ai incercat prea multe, daca el asa face, ignora l si tu si pe el si pe prietenii lui
Probabil ca esti o copila si tie nu-ti trebuie astfel de relatii. Ignora-l si ai sa vezi ca nu dupa mult timp totul va reveni la normal. Numai sa vrei si tu si nu mai apleca urechea la ceea ce spun unii si altii.
L-am ignorat timp de câteva săptămâni după comportamentul acesta şi nu a încetat, şi bine spui, poate că acel prieten comun minte -.-, dar nu prea cred pentru că se leagă totul la un moment dat...
Doamne...mi se pare foarte ciudat comportamentul tipului. Ori l-ai ranit sau dezamagit.ori te iubeste foarte foarte mult, insa e constientt ca nu te mai poate avea...