Eu iti zic sa-i spui sa va intalniti undeva in oras doar voi doi si sa vorbiti despre relatie serios,gen, tu ma mai iubesti, mai vrei sa fi cu mine, daca nu de ce te comporti asa genu asta si intr-un final sa ramaneti prieteni macar, spor.
E inca un copil imatur care nu stie ce vrea! Iti fac un exemplu: vrea o jucarie noua, o are, se joaca dar se plictiseste. O lasa. Nu are ce face, sau ii place sa fie bagacios de seama isi reia jucaria, cand numai are nevoie o lasa iar.
Degeaba te place daca nu face ceva concret ca sa te aibe!
Ar trebui sa ii faci o faza, sa vorbesti cu alti baieti sau sa imbratisezi pe altu de fata cu el, sa vezi cum reactioneaza. Daca e indiferent se joaca cu tine, daca il deranjeaza inseamna ca inca nu e copt la mine sa faca ceva concret pentru tine, ca doar meriti!
Cred ca lui ii place sa iti dea sperante si cam atat.Gen: daca ma nevoie urgenta de prietena stiu la cine sa apelez.Practic iti pastreaza dragostea in caz de orice.
Baietilor le place sa faca fetele sa sufere dupa ei. Tine de Ego-ul nostru enorm.Iti da iluzii ca sa se simta iubit.
Eu cred ca baiatul asta doar se joaca.
sigur nu te merita!
ignora-l! o sa vina ca un catel la tine
bafta!:*
Eu zic ca ar trebui sa-l uiti si sa ii zici sa te lase in pace ca nu mai are roost! Cand mai aduce amintea de voi 2 te faci nepasatoare de ex.cand a zic "Tu nu intelegi ca mie imi mai place de tine" trebuia sa ii zici...da inteleg ca nu's proasta ALTCEVA?
beausingurlamasamea întreabă: