Pai ce ai putea face : Daca localul este in apropiere,te-ai putea duce sa o vizitezi, sa va intalniti afara pentru cateva momente.(daca nu mai rezisti), a doua varianta ar fi sa astepti pana maine iar a treia si cea mai indicata ar fi sa ai rabdare pana maine, sa nu o sufoci deoarece trebuie sa intelegi
Gandeste-te ca nu mai e mult si vine ziua de maine, iar cum va pleca prietena ta de acolo te va suna si veti vorbi la telefon! uita-te la un film, canalizeaza-ti mintea si gandurile in alta parte pana cand telefonul va suna! :* te puuuup
Presupun ca iti dai si tu seama ca esti extrem de dependent de ea, nu-i asa?!
Nu e deloc bine. Sunteti doua persoane diferite. Fiecare trebuie sa isi vada de viata ei, chiar daca voi doi aveti o relatie. Asta nu e o scuza pentru a fi sufocant de indragostit! Lumea nu sta in loc doar din cauza asta!
Incearca sa iti gasesti si alte ocupatii, nu doar vorbitul cu prietena ta. Ce te-ai face daca nu ti-ai putea vedea prietena vreo 3 saptamani? Cred ca ai muri! Ei bine, eu imi vad prietenul doar o data la doua sau la trei saptamani si in vacanta, si pentru asta am invatat sa supravietuiesc si asa. Viata nu e doar lapte si miere, sa stii! Uneori o sa va puteti vedea, iar alteori nu. Tu trebuie sa intelegi asta si sa iti mai ocupi timpul si cu altceva.
Citeste o carte! O sa vezi ca timpul o sa treaca mult mai usor, iar ziua de maine va veni mult mai repede decat crezi.
Ti se pare ca timpul sta in loc...deoarece nu ai nici o ocupatie, Patesc si eu asa uneori.Gaseste-ti cv de facut si nu o sa steie timpul in loc